ΧΑΑ - Γενικές συνελεύσεις

Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2002 16:57

ΝΗΡΕΥΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΧΙΟΥ Α.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της εταιρίας, στις 13/09/2002, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00, στα γραφεία της εταιρίας στο 1ο χλμ. Λεωφόρου Κορωπίου – Βάρης και Δημοκρίτου, στο Κορωπί Αττικής, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Εγκριση αλλαγής χρήσης κεφαλαίων. 2. Εγκριση πράξης που εμπίπτει στις διατάξεις του άρθρου 23α του Κ.Ν. 2190/1920. 3. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.

ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ Α.Τ.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της εταιρίας, στις 14/09/2002, ημέρα Σάββατο και ώρα 10:00, στα γραφεία της εταιρίας στο Μαρούσι, επί της οδού Πάρνωνος αρ.3, στον 8ο όροφο του κτιρίου, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση της συγχώνευσης δια απορροφήσεως των ανωνύμων εταιριών με τις επωνυμίες «ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ – ΕΤΕΠ Ανώνυμος Εταιρία›, «ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.› «Ανώνυμη Τεχνική Εταιρία «ΟΜΑΣ›, «ΤΡΙΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ›, «Δ.Γ. ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ – ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ, ΕΜΠΟΡΙΚΗ, ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ›, «ΕΡΓΟΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ› από την εταιρία μας , σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 69 έως και 77 του Κ.Ν. 2190/1920 και των άρθρων 1-5 του Ν. 2166/1933. 2. Έγκριση του Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης, της Επεξηγηματικής Έκθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας και της πράξης Συγχωνεύσεως, για την συγχώνευση της Εταιρίας δια απορροφήσεως των ανωνύμων εταιριών «ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ – ΕΤΕΠ Ανώνυμος Εταιρία›, «ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.› «Ανώνυμη Τεχνική Εταιρία «ΟΜΑΣ›, «ΤΡΙΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ›, «Δ.Γ. ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ – ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ, ΕΜΠΟΡΙΚΗ, ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ›, «ΕΡΓΟΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ› από την Εταιρία μας, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 69 έως και 77 του Κ.Ν. 2190/1920 και των άρθρων 1-5 του Ν. 2166/1933. 3. Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρίας λόγω της συγχώνευσης. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρίας. 4. Έγκριση όλων των μέχρι σήμερα αποφάσεων των Γενικών Συνελεύσεων καθώς και των αποφάσεων, πράξεων, ενεργειών, δηλώσεων και ανακοινώσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας και των εκπροσώπων και πληρεξουσίων αυτής. 5. Ορισμός εκπροσώπου της εταιρίας, για την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξης συγχώνευσης της Εταιρίας με τις ανώνυμες εταιρίες «ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ – ΕΤΕΠ Ανώνυμος Εταιρία›, «ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.› «Ανώνυμη Τεχνική Εταιρεία «ΟΜΑΣ›, «ΤΡΙΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ›, «Δ.Γ. ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ – ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ, ΕΜΠΟΡΙΚΗ, ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ›, «ΕΡΓΟΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ› δι’ απορροφήσεως τους από την Εταιρία μας, καθώς και για την διενέργεια και υπογραφή κάθε άλλης πράξης, και δήλωσης που απαιτείται για τον σκοπό αυτό κι την εν γένει διευθέτηση των διαδικασιών για την ολοκλήρωση της συγχώνευσης. 6. Παροχή εξουσιοδοτήσεως στον Πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης και στον Γραμματέα να υπογράψουν και να επικυρώσουν τα πρακτικά της συνελεύσεως. 7. Επικύρωση εκλογής του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και έγκριση εκλογής νέου μέλους σε αντικατάσταση παραιτηθέντος μέλους. 8. Τροποποίηση του άρθρου 18 παράγραφος 3 του Καταστατικού της Εταιρίας. 9. Κωδικοποίηση του Καταστατικού σε ενιαίο κείμενο.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα