Βιοκλινική Αθηνών: Στο πρόγραμμα Κέντρων Αριστείας Βαριατρικής Χειρουργικής

Τρίτη, 21 Ιουνίου 2011 19:54
UPD:22/06/2011 16:40

Την ένταξη της Βιοκλινικής Αθηνών, μέλος του Ομίλου εταιρειών Υγείας «Βιοιατρική», στο πρόγραμμα πιστοποίησης ως Κέντρου Αριστείας στη Βαριατρική και Μεταβολική Χειρουργική σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Πιστοποίησης Βαριατρικής Χειρουργικής, ανακοίνωσε η «Βιοιατρική».

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Ομίλου, στη Βιοκλινική Αθηνών έχουν δρομολογηθεί οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να ικανοποιηθούν όλες οι απαιτήσεις του προγράμματος (ειδικός ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός, εξειδικευμένη νοσηλευτική φροντίδα και λειτουργία Ιατρείου Μεταβολικών Παθήσεων με τη συμμετοχή άλλων ειδικοτήτων για τη φροντίδα των ασθενών που επιθυμούν απώλεια βάρους).

Επιπλέον, ο Όμιλος Εταιρειών Υγείας «Βιοιατρική» πρόκειται να θέσει σε λειτουργία ειδική ενημερωτική τηλεφωνική γραμμή για την παχυσαρκία, στην οποία θα μπορούν να απευθύνονται όσοι ενδιαφέρονται για βαριατρικές υπηρεσίες.

Όπως ανέφερε ο γενικός διευθυντής Δευτεροβάθμιας Περίθλαψης του Ομίλου, Γ. Ε. Καραγιάννης, η ένταξη της Βιοκλινικής Αθηνών στο διεθνές πρόγραμμα Κέντρων Αριστείας αποτελεί στρατηγική επιλογή ανάπτυξης για την επόμενη τρετία και αναδεικνύει τη δέσμευση της εταιρείας για την παροχή επιστημονικά και ποιοτικά άρτιων κλινικών υπηρεσιών προς τους ασθενείς που πάσχουν από κλινικά σοβαρή παχυσαρκία και επιθυμούν να αντιμετωπισθούν χειρουργικά.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα