Στα 84 εκατ. ευρώ οι καταθέσεις στη Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων

Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2002 16:20

Αύξηση 29% έναντι του Αυγούστου 2001 σημείωσαν οι καταθέσεις στη Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων στο τέλος Αυγούστου, φτάνοντας τα 84 εκατ. ευρώ. Με τις καταθέσεις αυτές η Τράπεζα, όπως τονίζει σε ανακοίνωση της, κάλυψε το στόχο που είχε θέσει για ολόκληρο το 2002.

Η Συν/κή Τράπεζα Χανίων αναφέρει ότι προχωρεί σταθερά στην υλοποίηση του προγράμματός της. Ηδη το προσωπικό που προσελήφθη στο Ρέθυμνο, ολοκλήρωσε τη βασική του εκπαίδευση και το νέο κατάστημα λειτουργεί με πλήρη σύνθεση, προσφέροντας όλα τα προϊόντα της Τράπεζας. Παράλληλα λειτουργεί στο Ρέθυμνο Επενδυτικό Γραφείο.

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι εργασίες προετοιμασίας του καταστήματος της Αθήνας, το οποίο θα αρχίσει να λειτουργεί μέσα στον επόμενο μήνα, όπως επίσης και οι οικοδομικές εργασίες στο κατάστημα Αλικιανού. Παράλληλα συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για τη συμφωνία με τους ιδιοκτήτες ενός εκ των δύο προεπιλεγμένων ακινήτων όπου θα στεγαστεί το κατάστημα του Ηρακλείου.

Στον τομέα της εξυπηρέτησης πελατείας έχουν εγκατασταθεί και λειτουργούν ΑΤΜs στα εννέα καταστήματα της Τράπεζας και σε τρία ακόμη σημεία, δύο στα Χανιά και ένα στον Καβρό Χανίων, τα οποία είναι συνδεδεμένα με την Τράπεζα, με τα Διατραπεζικά Συστήματα ΔΙΑΣ, με τις κάρτες Visa, Master Card, Maestro και με την Πανελλήνια Τράπεζα, η οποία οργανώνει το Δίκτυο των Συν/κών Τραπεζών και με τη συνεργασία της οποίας θα κυκλοφορήσουν σύντομα οι πιστωτικές κάρτες της Τράπεζας Χανίων.

Η Τράπεζα Χανίων υπέβαλλε πρόταση 250.000 ευρώ στο Πρόγραμμα «Επιχειρείτε Ηλεκτρονικά», στην οποία περιλαμβάνεται η αναβάθμιση του Δικτύου Τηλεπικοινωνιών της Τράπεζας, η εισαγωγή της ψηφιακής τηλεφωνίας, το Internet Banking, η ηλεκτρονική ροή εγγράφων, το νέο λογισμικό Τραπεζικών Εργασιών GLOBUS κλπ.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα