Οκτώ νέα πρατήρια στο δίκτυο της Revoil

Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2011 15:52

Οκτώ νέα πρατήρια υγρών καυσίμων εντάχθηκαν στο δίκτυο της Revoil, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της εταιρείας πετρελαιοειδών.

Οκτώ νέα πρατήρια υγρών καυσίμων εντάχθηκαν στο δίκτυο της Revoil, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της εταιρείας πετρελαιοειδών.

Το 1ο πρατήριο βρίσκεται στην περιοχή Καλύβια Σκύδρας στο νομό Πέλλας και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση του κ. Γκανά Μελέτιου.

Το 2ο πρατήριο βρίσκεται στην περιοχή Γομάτι στο νομό Χαλκιδικής και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση της κας Παπαποστόλου Αλεξάνδρας.

Το 3ο πρατήριο βρίσκεται στην περιοχή Λαοδίκηνο στο νομό Κιλκίς και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση του κ. Γκεϊβανίδη Ζαχαρία.

Το 4ο πρατήριο βρίσκεται στην Π.Ε.Ο. Πατρών - Πύργου στην περιοχή Βάρδα στο νομό Ηλείας και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση του κ. Στεφανόπουλου Κωνσταντίνου.

Το 5ο πρατήριο βρίσκεται στην οδό Πέτρου Ράλλη 73 στην περιοχή Ρέντη, στο νομό Αττικής και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση Πετρούλιας Γ. και Σία ΕΕ.

Το 6ο πρατήριο βρίσκεται στο 26ο χλμ. επ. οδού Καμερίων - Ιστιαίας στην περιοχή Ιστιαία, στο νομό Εύβοιας και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση του κ. Σταματονικολού Αθανάσιου.

Το 7ο πρατήριο βρίσκεται στην περιοχή Φιλοθέη στο νομό Αρτας και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση Κόντζος Σ. - Κόντζος Ν. ΟΕ.

Το 8ο πρατήριο βρίσκεται στην περιοχή Πρασινάδα στο νομό Ημαθίας και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση του κ. Χρυσόμαλλου Δημήτριου.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα