Επισκόπηση οικονομικού Τύπου

Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2011 09:44

Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι των εφημερίδων του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι ακόλουθοι:

* ΕΞΠΡΕΣ: "Μόνιμη... εισφορά 300 ευρώ σε ελεύθερους επαγγελματίες": Η εφημερίδα επισημαίνει ότι "σε επιβολή τέλους επιτηδεύματος, το οποίο μεσοσταθμικά θα φτάνει τα 300 ευρώ στους ελεύθερους επαγγελματίες, με χρόνο άσκησης επαγγέλματος 5 χρόνια και πάνω, που δεν θα συμψηφίζεται με τη φορολογική υποχρέωση, προχωρεί η κυβέρνηση".

* ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Εκτακτοι φόροι 5,5 δισ.": Η εφημερίδα σημειώνει ότι "φορο-σοκ σε εκατομμύρια φορολογούμενος «φέρνει» η συμφωνία στην οποία κατέληξαν χθες αργά το απόγευμα κυβέρνηση-τρόικα «κλειδώνοντας» τα μέτρα του μεσοπρόθεσμου πλαισίου που πρέπει να ψηφιστεί το αργότερο έως την ερχόμενη Πέμπτη ώστε να εκταμιευθεί η πέμπτη δόση".

* ΚΕΡΔΟΣ: "Πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη": Η εφημερίδα γράφει ότι "βαθύτερα το χέρι στην τσέπη καλούνται να βάλουν νοικοκυριά και επιχειρήσεις, προκειμένου να εγκριθεί -επιτέλους- από την τρόικα το μεσοπρόθεσμο πλαίσιο και να ξεκλειδώσουν οι διαδικασίες, τόσο για την καταβολή της πέμπτης δόσης όσο και για την οριστικοποίηση της συμφωνίας χορήγησης νέου δανείου προς την Ελλάδα".

* Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Σκληρότερο μείγμα μέτρων με φοροεπιδρομή διαρκείας": Η εφημερίδα τονίζει ότι "ο υπουργός Οικονομικών δεν κατάφερε να μεταπείσει τους επικεφαλής της τρόικας να αποδεχθούν ηπιότερες αλλαγές και προχώρησε σε «σκληρότερο» μείγμα μέτρων για να καλύψει τα «ανοίγματα» του Μεσοπρόθεσμου".

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα