Ridenco: Καταγγελία της σύμβασης διανομής από ιταλική εταιρεία

Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2011 10:45

Επιστολή καταγγελίας της μεταξύ τους Σύμβασης Διανομής (Distribution Agreement), η οποία αφορά την χονδρική πώληση ειδών ένδυσης La Martina κατ' αποκλειστικότητα σε Ελλάδα και Κύπρο, έλαβε η θυγατρική της Ridenco, Ridenco Commercial, από τη συνεργαζόμενη ιταλική εταιρεία La Compagna Delle Pelli.

Ο επικαλούμενος από την ιταλική εταιρεία λόγος καταγγελίας έγκειται στην μη παροχή από τη Ridenco Commercial των προβλεπόμενων στη Σύμβαση εγγυήσεων, γεγονός το οποίο προκάλεσε την μη προμήθεια της Ridenco Commercial με προϊόντα La Martina περιόδου Ανοιξη/Καλοκαίρι 2011.

H Ridenco Commericla με την αρωγή των νομικών της συμβούλων θα αξιολογήσει την νομική της θέση βάσει της ανωτέρω Σύμβασης, προκειμένου να προβεί στις απαιτούμενες τυχόν ενέργειες, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ridenco.

Η εταιρεία τονίζει επίσης ότι θα ενημερώσει με επόμενη ανακοίνωσή της το επενδυτικό κοινό για τις επιπτώσεις της άνω καταγγελίας στην δραστηριότητα του Ομίλου, που περιορίζονται κατά τα ανωτέρω στην δραστηριότητα της Ridenco Commercial στην Ελλάδα.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα