Aegean: Πτήσεις κοινού κωδικού με US Airways

Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2011 14:15

Οι επιβάτες της AEGEAN θα έχουν τη δυνατότητα να πετάξουν χωρίς ενδιάμεσο σταθμό στη Φιλαδέλφεια μέσω της εποχικής πτήσης της US Airways στην Αθήνα.

Η Aegean Airlines και η US Airways θα προσφέρουν σύντομα στους επιβάτες τους περισσότερες δυνατότητες ταξιδιωτικών επιλογών μεταξύ Ελλάδος και ΗΠΑ χάρη σε μια νέα διμερή συμφωνία κοινής εκμετάλλευσης η οποία ανακοινώθηκε σήμερα από τις δύο εταιρείες, μέλη της Star Alliance.

Η συμφωνία υπόκειται στην έγκριση του Υπουργείου Μεταφορών των ΗΠΑ και της Ελληνικής Κυβέρνησης.

Οι επιβάτες της US Airways θα έχουν πρόσβαση στην Αθήνα, όπως επίσης και στη Θεσσαλονίκη μέσω των πτήσεων που πραγματοποιεί η Aegean Airlines από το Heathrow του Λονδίνου, του Μονάχου και της Ρώμης. Οι επιβάτες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να επισκεφθούν τα νησιά Κρήτη, Μύκονο, Σαντορίνη, Κω και Ρόδο, όπως επίσης και τη Λάρνακα στην Κύπρο με την Aegean Airlines μέσω Αθηνών.

Οι επιβάτες της AEGEAN θα έχουν τη δυνατότητα να πετάξουν χωρίς ενδιάμεσο σταθμό στη Φιλαδέλφεια μέσω της εποχικής πτήσης της US Airways στην Αθήνα. Μπορούν επίσης να εκμεταλλευθούν τις ευκαιρίες ανταπόκρισης προς τα αεροδρόμια της Φιλαδέλφειας και Charlotte, N.C. από το Charles De Gaulle στο Παρίσι, τη Μαδρίτη, την Φραγκφούρτη, τη Ρώμη, το Heathrow του Λονδίνου, το Μόναχο και τις Βρυξέλλες.

Επιπλέον οι επιβάτες θα μπορούν να ταξιδεύουν με ένα εισιτήριο και να πραγματοποιούν το check-in τους και αυτό των αποσκευών τους μέχρι τους τελικούς τους προορισμούς, σε όλες τις πτήσεις κοινού κωδικού της Aegean και της US Airways.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΑΡΑΙΓ



Σχολιασμένα