Επισκόπηση οικονομικού Τύπου

Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2011 09:59

Τα πρωτοσέλιδα θέματα των εφημερίδων του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι τα ακόλουθα:

* ΕΞΠΡΕΣ: "Κλειδώνει η εθελοντική συμμετοχή των ιδιωτών": Η εφημερίδα επισημαίνει ότι "κλείνει, εκτός απροόπτου, η συμμετοχή των ιδιωτών επενδυτών στην ανταλλαγή των ελληνικών ομολόγων, μετά και τη χθεσινή συμφωνία μεταξύ του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Σόιμπλε με κορυφαίες γερμανικές τράπεζες".

* ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Κλείδωσε η επιμήκυνση": Η εφημερίδα σημειώνει ότι "σε συμφωνία κατέληξαν χθες οι Γερμανοί τραπεζίτες με τον υπουργό Οικονομικών Β. Σόιμπλε ως προς το γενικό περίγραμμα για το rollover του ελληνικού χρέους".

* ΚΕΡΔΟΣ: "Συμφώνησαν οι Γερμανοί τραπεζίτες για τα ομόλογα": Η εφημερίδα γράφει ότι "το deal του Βερολίνου για τη συμμετοχή των γερμανικών τραπεζών στο νέο πακέτο-μαμούθ για τη στήριξη της χώρας μας έκλεισε χθες σε συνάντηση του υπουργού Οικονομικών κ. Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και των επικεφαλής των μεγαλύτερων γερμανικών χρηματοπιστωτικών ομίλων".

* Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Τελικές διαπραγματεύσεις για τη συμφωνία στήριξης": Η εφημερίδα τονίζει ότι "οι συζητήσεις για τη συμμετοχή των ιδιωτών επενδυτών στη νέα στήριξη της Ελλάδας με βάση τη γαλλική πρόταση, βρίσκονται στην τελική ευθεία έχοντας σημειώσει σημαντική πρόοδο, ενώ στόχος είναι να έχουν ολοκληρωθεί πριν από την έκτακτη συνεδρίαση του Eurogroup, την προσεχή Κυριακή".

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα