Επισκόπηση οικονομικού Τύπου

Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2011 09:53

Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι των εφημερίδων του σημερινού οικονομικού Τύπου, είναι οι ακόλουθοι:

* ΕΞΠΡΕΣ: "Αρση κλίματος αβεβαιότητας στόχος της συνόδου κορυφής": Η εφημερίδα επισημαίνει ότι "χωρίς κάποιο από τα προτεινόμενα σενάρια να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να επιλεγεί ως λύση στην κρίση χρέους που αντιμετωπίζει η ευρωζώνη, με αιχμή την Ελλάδα, συνέρχεται σήμερα η σύνοδος κορυφής, με όλα τα ενδεχόμενα να παραμένουν ανοιχτά".

* ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Ωρα κρίσης για την Ευρώπη": Η εφημερίδα σημειώνει ότι "με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί η διεθνής κοινότητα τη σημερινή Σύνοδο Κορυφής των ηγετών της Ευρωζώνης. Ελπίδες για την εξεύρεση μιας συμβιβαστικής λύσης στην αντιμετώπιση της κρίσης χρέους, που θα πείσει τις αγορές".

* ΚΕΡΔΟΣ: "Κρίνεται η τύχη του ευρώ": Η εφημερίδα γράφει ότι "η τύχη της Ελλάδας, αλλά και του ίδιου του ευρώ, κρίνεται σήμερα στην έκτακτη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών - μία Σύνοδο, που καλείται να δώσει ιστορική απάντηση στον εφιάλτη της κρίσης χρέους".

* Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Ωρα μεγάλων αποφάσεων για την τύχη της Ευρώπης": Η εφημερίδα τονίζει ότι "η τύχη της Ελλάδας, της Ευρωζώνης και του ευρώ κρίνεται σήμερα το απόγευμα στη βελγική πρωτεύουσα, στην οποία στρέφονται και τα βλέμματα όλων των πρωταγωνιστών της παγκόσμιας οικονομικής και πολιτικής σκηνής".

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα