Emporiki Bank: Νέα σειρά συνταξιοδοτικών προγραμμάτων

Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2011 16:56

Τη διάθεση μίας νέας σειράς συνταξιοδοτικών λύσεων της Crédit Agricole Life με το όνομα «Σχεδιάζω Σύνταξη» ανακοίνωσε η Εμπορική Τράπεζα.

Στόχος των προϊόντων αυτών είναι η δημιουργία ενός συνταξιοδοτικού κεφαλαίου μέσω συστηματικής αποταμίευσης που ξεκινά από 50 ευρώ το μήνα και μπορεί να προσαρμόζεται στις εκάστοτε δυνατότητες των πελατών.

Τα νέα προγράμματα «Σχεδιάζω Σύνταξη» είναι δύο και διαφοροποιούνται ανάλογα με το αποταμιευτικό profile των πελατών. Στην πρώτη λύση «Σχεδιάζω Σύνταξη Εγγυημένα» η δημιουργία του κεφαλαίου γίνεται με σταθερό και εγγυημένο επιτόκιο, ενώ στη δεύτερη λύση «Σχεδιάζω Σύνταξη Αποδοτικά» το κεφάλαιο δημιουργείται από τις αποδόσεις των Αμοιβαίων Κεφαλαίων στα οποία τοποθετούνται τα ασφάλιστρα.

Τα δύο προγράμματα συνδυάζονται προαιρετικά, με 10 ευρώ το μήνα, με το πακέτο ιατρικών παροχών «plus στην υγεία», το οποίο εξασφαλίζει πρόσβαση σε ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου παρέχοντας μεταξύ άλλων, δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις έως 200 ευρώ ετησίως και επείγουσα υγειονομική μεταφορά συνοδεία ιατρών.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα