Επισκόπηση οικονομικού Τύπου

Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2011 09:49

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Οι τελικές ρυθμίσεις για τη διατήρηση αυθαιρέτων".

"Τη ρύθμιση του προβλήματος των αυθαιρέτων καθώς και το νέο τρόπο έκδοσης αδειών δόμησης και ελέγχου κατασκευών αποφάσισε χθες το υπουργικό συμβούλιο που συνεδρίαση υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, Γ. Παπανδρέου" γράφει στην πρώτη της σελίδα η «Ν».

ΕΞΠΡΕΣ: "Αμεση υλοποίηση του πακέτου στήριξης απαιτούν ΔΝΤ και Ε.Ε.".

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι "«Αγώνα δρόμου» ξεκίνησε η κυβέρνηση για να προλάβει τις προθεσμίες του μεσοπρόθεσμου προγράμματος, καθώς το νέο πακέτο χρηματοδότησης που αποφασίστηκε στη σύνοδο κορυφής συνδέεται άμεσα με το κατά πόσο η Ελλάδα θα είναι συνεπής ως προς τις δεσμεύσεις της".

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Το σχέδιο ανάπλασης για το «Ελληνικό».

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "μέσα στο Σεπτέμβριο θα είναι έτοιμη η εταιρεία «Ελληνικό Α.Ε.» να προχωρήσει σε διεθνή διαγωνισμό για την προσέλκυση επενδυτών που θα αναλάβουν να αξιοποιήσουν το μεγαλύτερο «οικόπεδο» της Ευρώπης, όπως έχει χαρακτηριστεί η έκταση του πρώην αεροδρομίου".

ΚΕΡΔΟΣ: "Πιέζουν τις τράπεζες να πουν «ναι» στην ανταλλαγή ομολόγων".

Η εφημερίδα γράφει ότι "σκιές αβεβαιότητας και αμφισβήτησης εγείρονται γύρω από το φιλόδοξο - και αχαρτογράφητο στα ευρωπαϊκά χρονικά - εγχείρημα της ανταλλαγής παλαιού με νέο ελληνικό χρέος".



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα