ΧΑΑ - Εναρξη διαπραγμάτευσης της Εμπεδος

Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2002 16:17

«ΕΜΠΕΔΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ – ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ – ΕΜΠΟΡΙΚΗ – ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ - ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» με το διακριτικό τίτλο «ΕΜΠΕΔΟΣ Α.Ε.» (πρώην ΑΤΕ ΓΝΩΜΩΝ)

Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας με την επωνυμία «ΕΜΠΕΔΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ – ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ – ΕΜΠΟΡΙΚΗ – ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ - ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ› και το διακριτικό τίτλο «ΕΜΠΕΔΟΣ Α.Ε.› («πρώην ΑΤΕ ΓΝΩΜΩΝ›) γνωστοποιεί στους κ.κ. Μετόχους ότι οι 73.164.556 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας 0,3 ΕΥΡΩ η κάθε μία, ήτοι το σύνολο των μετοχών, που προέκυψαν από την συγχώνευση με απορρόφηση από την «ΕΜΠΕΔΟΣ Α.Ε.› («πρώην ΑΤΕ ΓΝΩΜΩΝ›) των εταιρειών «ΓΕΚΑΤ Α.Τ.Ε.›, «ΚΟΡΩΝΙΣ Α.Ε.›, «ΤΕΓΚ Α.Ε.›, «ΕΡΓΟΚΑΤ Α.Ε.›, «ΑΛΦΑ Α.Τ.Ε.›, «ΜΕΤΡΙΚ Τ.Α.Ε.›, «ΔΟΜΗΣΗ Α.Τ.Ε.› & «ΚΑΣΤΑΤ Α.Ε.›, η οποία εγκρίθηκε με την υπ.αριθμ. πρωτ. Κ2-10150/23-8-2002 απόφαση του Υπ. Ανάπτυξης, θα πιστωθούν, βάσει της εγκριθείσας σχέσης ανταλλαγής, από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών στους λογαριασμούς των δικαιούχων μετόχων μέσω του Συστήματος Αϋλων Τίτλων, την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2002.

Από την ίδια ημερομηνία (Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2002) θα αρχίσει η διαπραγμάτευση των νέων αυτών μετοχών στην Κύρια Αγορά στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών.

Το ενημερωτικό δελτίο που συντάχθηκε για τη συγχώνευση και εγκρίθηκε από το Δ.Σ. του Χ.Α.Α. την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2002, είναι διαθέσιμο στο επενδυτικό κοινό από την PROTON INVESTMENT BANK, Λαγουμιτζή 22-Καλλιθέα, στα γραφεία του Χ.Α.Α., Σοφοκλέους 10-Αθήνα, στα γραφεία της Εταιρείας «ΕΜΠΕΔΟΣ Α.Ε.›, οδός Αμαλιάδος 15 & Καλαβρύτων, Ν.Κηφισιά. Επίσης αντίγραφο του Ενημερωτικού Δελτίου υπάρχει σε ηλεκτρονική μορφή καταχωρημένο στην ιστοσελίδα του Χ.Α.Α.

Επίσης ενημερώνεται το επενδυτικό κοινό ότι με την υπ’αριθμόν πρωτοκόλλου Κ2-10150/23-8-2002 απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης με την οποία εγκρίθηκε η συγχώνευση των ως άνω εταιρειών, εγκρίθηκε και η τροποποίηση και επέκταση του σκοπού της Εταιρείας καθώς και η τροποποίηση της επωνυμίας της σε «ΕΜΠΕΔΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ – ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ – ΕΜΠΟΡΙΚΗ – ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ - ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ› με το διακριτικό τίτλο «ΕΜΠΕΔΟΣ Α.Ε.›.

Το Δ.Σ. του Χ.Α.Α. στη συνεδρίασή του στις 05/09/2002 ενημερώθηκε για την αλλαγή της επωνυμίας της εταιρείας. Κατόπιν τούτου οι μετοχές της εταιρείας από τη 16η Σεπτεμβρίου 2002, θα διαπραγματεύονται στο Χ.Α.Α. με τη νέα επωνυμία «ΕΜΠΕΔΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ – ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ – ΕΜΠΟΡΙΚΗ – ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ - ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ› με το διακριτικό τίτλο «ΕΜΠΕΔΟΣ Α.Ε.›.

Για περισσότερες πληροφορίες οι κ.κ. Μέτοχοι μπορούν να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στην Υπηρεσία Μετόχων και Εταιρικών Ανακοινώσεων της Εταιρείας τηλ.: 010 62 95 500.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα