Επισκόπηση οικονομικού Τύπου

Τετάρτη, 03 Αυγούστου 2011 10:09

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Έξοδος από την ύφεση αλλά πρόσθετα μέτρα".

"Νέο κύκλο επώδυνων μέτρων συστήνει ο ΟΟΣΑ, με μείωση του αφορολόγητου ορίου κάτω από τις 8.000 ευρώ περαιτέρω ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων, λίστες φοροφυγάδων και κατάργηση του συντελεστή ΦΠΑ 6,5%" γράφει στο πρωτοσέλιδό της η «Ν».

ΕΞΠΡΕΣ: "ΟΟΣΑ: Άρση μονιμότητας σε νεοπροσλαμβανόμενους".

Η εφημερίδα αναφέρει ότι "επιστροφή στην ανάπτυξη το 2012 προβλέπει η έκθεση του Οργανισμού Συνεργασίας και Ανάπτυξης για την ελληνική οικονομία που συνιστά άρση της μονιμότητας για τους νεοπροσλαμβανόμενους υπαλλήλους στο Δημόσιο και σύνδεση της αμοιβής με την παραγωγικότητα για τους παλαιούς εργαζόμενους".

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Η Ελλάδα μπορεί, αρκεί να τολμήσει".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "με την επισήμανση ότι καμιά χώρα του ΟΟΣΑ δεν έχει επιτύχει τέτοιου εύρους δημοσιονομική προσαρμογή τις τελευταίες δεκαετίες ο γγ του Οργανισμού Αν.Γκουρία, έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία".

ΚΕΡΔΟΣ: "Ανάπτυξη από το 2012".

Η εφημερίδα γράφει ότι "εύσημα από τον ΟΟΣΑ αλλά και έμφαση σε μεταρρυθμίσεις και φοροδιαφυγή. Το χρέος κάτω από το 60% του ΑΕΠ στα επόμενα 20 χρόνια. Το νέο πακέτο δίνει τον χρόνο που χρειάζεται για τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις".



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα