Eurobank EFG: Επένδυση στην NGP Plastic

Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2011 14:12

Μια νέα επένδυση στην εταιρεία «NGP Plastic Α.Β.Ε.Ε.», μία από τις πλέον δυναμικές και «πράσινες» επιχειρήσεις της χώρας με ισχυρό εξαγωγικό προσανατολισμό, σχεδίασε και διοργάνωσε η Διεύθυνση Equities Partners της Eurobank EFG Equities σε συνεργασία με την Argo Hellenic Investment Fund Limited.

Για το σκοπό αυτό δημιουργήθηκε από την Eurobank EFG και την Argo Hellenic Investment Fund Limited μια κοινή εταιρεία, η FEMION LIMITED, η οποία θα αποκτήσει ποσοστό μέχρι του 21,5% των μετοχών της εταιρείας NGP Plastic.

Σύμβουλος της NGP Plastic Α.Β.Ε.Ε. για τη συναλλαγή είναι η Eurobank EFG Equities.

Σημειώνεται ότι η συμμετοχή στην NGP Plastic είναι η τρίτη που οργανώνει η Διεύθυνση Equities Partners και πραγματοποιεί η Eurobank EFG τους τελευταίους 12 μήνες.

Όπως αναφέρει η τράπεζα στη σχετική ανακοίνωση, η NGP Plastic δραστηριοποιείται στην παραγωγή πολυστρωματικού φιλμ για τη βιομηχανία τροφίμων καθώς και ειδικευμένων συσκευασιών φρούτων και λαχανικών κυρίως από ανακυκλωμένο PET, τα οποία παράγει στο ιδιόκτητο σύγχρονο εργοστάσιό της στην Κόρινθο.

Είναι μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρεία, καθώς τα τελευταία τέσσερα χρόνια παρουσιάζει ετήσιο ρυθμό αύξησης πωλήσεων άνω του 30% και παράλληλα είναι μια έντονα εξαγωγική επιχείρηση. Είναι ενδεικτικό ότι τους πρώτους έξι μήνες του 2011, το 75% των πωλήσεών της διοχετεύτηκαν σε Γερμανία, Ιταλία, Ολλανδία, Αυστρία, Πολωνία και άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΥΡΩΒ



Σχολιασμένα