ΔΗΣΥ: Η κυβέρνηση αποφασίζει με το φόβο του πολιτικού κόστους

«Πολυτέλεια το άγχος της προσωπικής εξέλιξης όταν ο κόσμος χάνεται»
Τρίτη, 23 Αυγούστου 2011 11:27
UPD:11:46

Η κυβέρνηση αποφασίζει με το φόβο του πολιτικού κόστους, προκαλώντας σύγχυση στην αγορά, παρατήρησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Δημήτρης Ζαφειριάδης, με αφορμή τις κυβερνητικές θέσεις για το ΦΠΑ και τη φορολόγηση των ελευθέρων επαγγελματιών. Σφοδρή επίθεση στον υπουργό Οικονομικών για τις χθεσινές του δηλώσεις.

«Οι νέες θέσεις για τον ΦΠΑ στην εστίαση και τα αντικειμενικά κριτήρια των ελευθέρων επαγγελματιών, δείχνουν ότι ο υπουργός Οικονομικών δεν έχει σχέδιο», υποστήριξε ο κ. Ζαφειριάδης για να προσθέσει στη συνέχεια πως «η Δημοκρατική Συμμαχία δικαιώνεται όταν υποστήριζε ένα πιο ρεαλιστικό μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα που προέβλεπε μεγαλύτερες περικοπές δημόσιων δαπανών και όχι νέους φόρους». «Όσα κάνει η κυβέρνηση δεν έχουν προοπτική επιτυχίας» κατέληξε στη δήλωσή του ο εκπρόσωπος της ΔΗΣΥ.

Καυτηριάζοντας εξάλλου τη χθεσινή αναφορά του κ. Βενιζέλου ότι θυσίασε για τη χώρα την όποια πολιτική του προοπτική, ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Συμμαχίας Γιάννης Οικονόμου, εξαπέλυσε σφοδρή προσωπική επίθεση στον κ. Βενιζέλο.

«Ο αντιπρόεδρος και υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης μια χώρας σαν την Ελλάδα που πλήττεται από την ύφεση, την ανεργία, τα λουκέτα και τη φτώχεια, οφείλει να επιδεικνύει την αποφασιστικότητα που απαιτείται για να προχωρήσουν γρήγορα οι αναγκαίες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις. Όχι να αναλώνεται κάθε τόσο στο να μας θυμίζει πόσο μεγάλη "χάρη" έκανε στο ΠΑΣΟΚ και στους Έλληνες με το να αποδεχθεί το ρόλο του», σχολίασε ο κ. Οικονόμου και στον ίδιο τόνο συμπλήρωσε:

«Όταν ο κόσμος χάνεται και τα αδιέξοδα των πολιτών πολλαπλασιάζονται, το άγχος για την προσωπική εξέλιξη και την υστεροφημία του καθενός είναι μεγάλη πολυτέλεια».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα