Μαΐλλης: Συνεχίζεται το πρόγραμμα ανασυγκρότησης

Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2011 14:46

Σε εξέλιξη βρίσκεται το πρόγραμμα ανασυγκρότησης και μείωσης κόστους που έχει θέσει σε εφαρμογή η Μ.Ι. Μαΐλλης, τα αποτελέσματα του οποίου έχουν ήδη γίνει εμφανή στη βελτίωση των λειτουργιών της εταιρείας και στη μείωση των λειτουργικών εξόδων.

Όπως τονίζει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της, από τα οικονομικά αποτελέσματα πρώτου εξαμήνου 2011 αλλά και την τάση της τρέχουσας περιόδου γενικότερα προκύπτει πως υπάρχει αύξηση στον όγκο πωλήσεων και βελτίωση της παραγωγικότητας με αποτέλεσμα να έχουν ενισχυθεί τα συνολικά οικονομικά μεγέθη του Ομίλου.

Η δεύτερη φάση του προγράμματος ανασυγκρότησης συνεχίζεται και αναμένεται περαιτέρω μείωση των εξόδων και του κόστους παραγωγής καθώς υλοποιούνται οι υπόλοιπες δράσεις του προγράμματος.

Υπενθυμίζεται ότι το σύνολο των μετοχών της εταιρείας παραμένει στην κατηγορία «Επιτήρησης» όπου μεταφέρθηκε στις 3/4/2009. Ο λόγος για την ένταξη στην κατηγορία αυτή ήταν ότι σύμφωνα με την ετήσια οικονομική έκθεση της 31/12/2008 διαπιστώθηκε ότι οι ζημιές κατά τη χρήση διαμορφώθηκαν σε επίπεδο μεγαλύτερο από 30% της καθαρής θέσης χωρίς να έχουν γίνει ενέργειες για τη βελτίωση αυτής μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα