Γ. Κουτρουμάνης: Με αντικειμενικά κριτήρια τα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας

Στο διαδίκτυο οι ενδιαφερόμενοι φορείς
Παρασκευή, 02 Σεπτεμβρίου 2011 14:54

Μιλώντας νωρίτερα στη Βουλή, ο υπουργός Εργασίας Γ. Κουτρουμάνης, υπογράμμισε την ανάγκη να γνωρίζουμε όλοι «ποιοι είναι αυτοί που θα συμμετέχουν σε αυτά τα προγράμματα».

Στην ηλεκτρονική σελίδα του ΕΠΑΝΑΔ ( http://www.epanad.gov.gr/default.asp?pID=3&la=1 ) αναρτήθηκε η λίστα με τα ονόματα όλων των μελών και των διοικητικών συμβουλίων των φορέων που έχουν ζητήσει να συμμετάσχουν στα προγράμματα Κοινωφελούς Εργασίας.

Μιλώντας νωρίτερα στη Βουλή, ο υπουργός Εργασίας υπογράμμισε την ανάγκη να γνωρίζουμε όλοι «ποιοι είναι αυτοί που θα συμμετέχουν σε αυτά τα προγράμματα».

Οπως διευκρίνισε ο κ. Κουτρουμάνης, η αξιολόγηση δεν έχει γίνει ακόμη και η Γενική Γραμματεία Διαχείρισης Κοινοτικών και άλλων πόρων δεν έχει πει την τελευταία λέξη σε σχέση με την επιλογή όλων των φορέων.

Διαβεβαίωσε πάντως ότι σε κάθε περίπτωση όλα τα προγράμματα θα γίνουν με αντικειμενικά κριτήρια. «Όλες οι προσλήψεις θα γίνουν με κριτήρια του ΑΣΕΠ, γιατί αυτό το κεκτημένο που έχουμε τα τελευταία δύο χρόνια, που ουσιαστικά έχει ως αποτέλεσμα να μην υπάρχει ούτε ένας, έστω και συμβασιούχος, στο Δημόσιο εκτός των διαδικασιών του ΑΣΕΠ, θα το διατηρήσουμε και θα το ενισχύσουμε με κάθε τρόπο», τόνισε.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα