Profile: Νέο γραφείο αντιπροσώπευσης στην Ελβετία

Παρασκευή, 02 Σεπτεμβρίου 2011 15:07

Την ίδρυση και λειτουργία του νέου της γραφείου αντιπροσώπευσης στην Ελβετία ανακοίνωσε η Profile.

Το νέο γραφείο με έδρα στη Γενεύη έχει στόχο την προώθηση των δραστηριοτήτων και λύσεων της εταιρείας, προσβλέποντας στην πλήρη κάλυψη των αναγκών της τοπικής τραπεζικής αγοράς αλλά και γειτονικών χωρών, με έμφαση στο Private Banking, αναφέρει η Profile σε ανακοίνωσή της.

Η δημιουργία του συγκεκριμένου γραφείου είναι αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας εστιασμένης στις ανάγκες της εγχώριας αγοράς. «Το γραφείο θα στελεχώνεται από εξειδικευμένους επαγγελματίες που διαθέτουν σημαντική εμπειρία στον τραπεζικό χώρο, με σκοπό την προώθηση και παρουσίαση των λύσεων FMS και IMSplus σε Τραπεζικούς και Επενδυτικούς οργανισμούς της χώρας, καθώς και της ευρύτερης περιοχής», τονίζει η Profile.

«Με σύμμαχο την ακατάπαυστη έρευνα και τη σταθερή μας ανάπτυξη επί 20 και πλέον χρόνια, θεωρούμε ότι οι λύσεις της Profile για το Banking και το Wealth Management είναι πλέον αρκετά ώριμες και άρτιες ώστε να ικανοποιήσουν και ενδεχομένως να ξεπεράσουν τις προσδοκίες της τοπικής αγοράς για προηγμένα συστήματα διαχείρισης επενδύσεων», δήλωσε ο κ. Χ. Στασινόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΠΡΟΦ



Σχολιασμένα