Intralot: Πιστοποίηση για τις λειτουργίες σε ΟΠΑΠ και ΟΔΙΕ

Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου 2011 16:18

Πιστοποίηση βάσει των προτύπων "World Lottery Association (WLA) Security Control Standard" και "ISO/IEC 27001" για τις λειτουργίες της στην ΟΠΑΠ Α.Ε. και την ΟΔΙΕ Α.Ε. έλαβε η Intralot, επιτυγχάνοντας αναφορά ελέγχου πλήρους συμμόρφωσης με τα πρότυπα.

Η πιστοποίηση στον ΟΠΑΠ καλύπτει όλο το φάσμα της λειτουργίας και της υποστήριξης των συστημάτων της λοταρίας, περιλαμβανομένων της λειτουργίας του κεντρικού συστήματος, της τεχνικής υποστήριξης, της διαχείρισης των πρακτορείων και της λειτουργίας των πληροφοριακών και τηλεπικοινωνιακών συστημάτων (ICT).

Η πιστοποίηση στον ΟΔΙΕ καλύπτει όλο το φάσμα της λειτουργίας και της υποστήριξης τόσο του Συστήματος Ιπποδρομιακού Στοιχηματισμού, όσο και του Συστήματος Διοικητικής Υποστήριξης (MIS) για τις ιπποδρομίες, περιλαμβανομένων των διεργασιών λειτουργίας των συστημάτων, της τεχνικής υποστήριξης, της διαχείρισης των πρακτορείων και της λειτουργίας των πληροφοριακών και τηλεπικοινωνιακών συστημάτων (ICT).

«Η δέσμευση της Intralot αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών. Συνεχίζοντας να επεκτείνει την πιστοποίηση διεθνώς, η Intralot όχι μόνο προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας στους πελάτες της και σε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη, αλλά ταυτόχρονα προστατεύει και τη λειτουργία των δραστηριοτήτων τους», δήλωσε ο Εκτελεστικός Διευθυντής της WLA, Jean Jørgensen, σχολιάζοντας τη διπλή πιστοποίηση της εταιρείας.

Ο Δρ. Χρήστος Δημητριάδης, Head of Information Security του Ομίλου Intralot, δήλωσε: «Η αγορά τυχερών παιχνιδιών στις μέρες μας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ακεραιότητα των πληροφοριακών συστημάτων που την υποστηρίζουν και συνεπώς χρειάζεται αξιόπιστα και αποτελεσματικά συστήματα διαχείρισης ασφάλειας πληροφοριών. Η αφοσίωση της Intralot στην ασφάλεια πληροφοριών φανερώνει τη δέσμευση της εταιρείας στη διασφάλιση της εμπιστοσύνης των παικτών και των πελατών της. Η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στον ΟΠΑΠ και τον ΟΔΙΕ από την Intralot οδήγησε σε αυτό το άριστο αποτέλεσμα πιστοποίησης.»



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΛΟΤ
  • ΟΠΑΠ



Σχολιασμένα