ΧΑΑ - Δικτυακός τόπος για διεθνή προβολή

Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2002 17:28

Ενας νέος δικτυακός τόπος, το www.Invest-in-GCM.com , άρχισε να λειτουργεί σήμερα με σκοπό την προβολή της ελληνικής χρηματιστηριακής αγοράς στο εξωτερικό.

Ο νέος δικτυακός τόπος δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της αποτελεσματικής μετάδοσης πληροφοριών του Χρηματιστηρίου Αθηνών και της ελληνικής κεφαλαιαγοράς (Greek Capital Market – GCM).

Ο σχεδιασμός του δικτυακού τόπου έγινε από την εταιρεία e2b.gr, ενώ η ανάπτυξη και συντήρησή του πραγματοποιείται από την ΑΣΥΚ ΑΕ (www.asyk.ase.gr), μέλος του Ομίλου Εταιρειών Ελληνικά Χρηματιστήρια (ΕΧΑΕ).

Στο νέο δικτυακό τόπο περιγράφονται λεπτομερώς οι κύριοι λόγοι για τους οποίους ένας ξένος επενδυτής θα έπρεπε να επενδύσει στην Ελλάδα, καθώς και οι διαδικασίες που απαιτούνται για να υλοποιηθούν αυτές οι επενδύσεις.

Παράλληλα παρουσιάζεται εκτενώς το σύστημα διαπραγμάτευσης OΑΣΗΣ και τα πλεονεκτήματα που προσφέρει για συναλλαγές, η δομή και η διάρθρωση της ελληνικής κεφαλαιαγοράς, οι επιμέρους αγορές του Χρηματιστηρίου Αθηνών (Αγορά Αξιών, ΝΕΧΑ, ΕΑΓΑΚ, Αγορά Ομολόγων, Αγορά Παραγώγων).

Επίσης, σημαντικό τμήμα αφιερώνεται στην ελληνική οικονομία, σε θέματα φορολογίας και μακροοικονομικών μεγεθών (ΑΕΠ, πληθωρισμός, επιτόκια, δείκτες) και δίδονται σημαντικά στοιχεία για τη χώρα μας (σύντομη ιστορική αναδρομή, πλεονεκτήματα της γεωγραφικής της θέσης, πληθυσμός, τηλεπικοινωνίες, συγκοινωνίες και πολιτικό σύστημα).



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα