Συνεργασία της Delta Singular με Worldwide Trust και Cardinal Commerce

Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2002 18:40

Στρατηγική συνεργασία με τις εταιρείες Worldwide Trust και Cardinal Commerce συνήψε η Delta Singular με στόχο την επέκταση της επεξεργασίας συναλλαγών και στο διαδίκτυο.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, οι υπηρεσίες που προσφέρει η Delta Singular απευθύνονται, σε παγκόσμιο επίπεδο, σε τράπεζες που εκδίδουν πιστωτικές κάρτες (issuers), σε τράπεζες που επεξεργάζονται συναλλαγές (acquirers), σε εμπόρους που διαθέτουν web sites για αντίστοιχες συναλλαγές και περιλαμβάνουν υπηρεσίες επεξεργασίας και πιστοποίησης συναλλαγών, καθώς και υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών, που απευθύνονται σε κατόχους καρτών, εμπόρους και τράπεζες.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η Delta Singular είναι το μεγαλύτερο κέντρο επεξεργασίας συναλλαγών πιστωτικών καρτών Visa και MasterCard στην περιοχή των Βαλκανίων και το πρώτο, πλέον, στην Ευρώπη που προσφέρει την υπηρεσία πιστοποίησης συναλλαγών που πληρούν τις προδιαγραφές Verified by Visa και MasterCard SPA.

Η υπηρεσία Verified by Visa είναι η Υπηρεσία Πιστοποίησης Πληρωτή της Visa (Visa Payer Authentication Service), μέρος του Προγράμματος Ασφαλούς Εμπορίου της Visa, η οποία μειώνει τον κίνδυνο της μη εγκεκριμένης χρήσης μιας πιστωτικής κάρτας.

Η υπηρεσία MasterCard SPA είναι η Εφαρμογή Ασφαλούς Πληρωμής (Secure Payment Application) της MasterCard, η οποία έχει σχεδιαστεί να πιστοποιεί τους κατόχους καρτών MasterCard, όταν εκτελούν πληρωμές online.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα