Επισκόπηση οικονομικού Τύπου

Πέμπτη, 08 Σεπτεμβρίου 2011 09:30

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Η επιτάχυνση δεν αλλάζει την ανάγκη για νέα μέτρα".

«Αν και οι κυβερνητικές εξαγγελίες για επιτάχυνση των διαρθρωτικών αλλαγών έγιναν δεκτές με ικανοποίηση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, οι πιέσεις για τη λήψη νέων μέτρων που θα διασφαλίζουν την επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων συνεχίζονται».

ΕΞΠΡΕΣ: "Αντιστροφή του κλίματος και επιστροφή της τρόικας".

«Η τρόικα είναι έτοιμη να επιστρέψει στην Αθήνα, δήλωσε χθες ο εκπρόσωπος του επιτρόπου Ολι Ρεν, με τις Βρυξέλλες να μην κρύβουν την ικανοποίησή τους για τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση μετά την προχθεσινή σύνοδο του υπουργικού Συμβουλίου».

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Σε εφαρμογή των μέτρων «επενδύει» τώρα η αγορά".

«Δυναμική αντίδραση στο χρηματιστήριο με άνοδο 7,98%. Η τρόικα επιστρέφει αλλά περιμένει άμεσα αποτελέσματα. Πέρασαν στο Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων ΕΛΠΕ, ΔΕΠΑ, ακίνητα. Εφαρμόζεται σε 22 ημέρες το Ενιαίο Μισθολόγιο. Απεργιακές κινητοποιήσεις σε ταξί, εφορίες, νοσοκομεία».

ΚΕΡΔΟΣ: "Μετωπική σύγκρουση για τις μεταρρυθμίσεις".

«Το πρώτο επίσημο "πωλητήριο" σε δημόσιες επιχειρήσεις και σε 39 ακίνητα-φιλέτα του Δημοσίου έβαλε χθες η κυβέρνηση, προκειμένου να επιδείξει επιτέλους κάποια, απτά δείγματα ουσιαστικής προώθησης των διαρθρωτικών αλλαγών πριν από την επάνοδο της τρόικας στην Αθήνας».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα