ΟΠΑΠ: Συμμετοχή στην 76η ΔΕΘ

Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2011 14:13

Τη σύγχρονη όψη της εταιρείας και το στίγμα της νέας εμφάνισης των πρακτορείων του, όπως, επίσης, και ορισμένα από τα επόμενα βήματα στην αναπτυξιακή πορεία που χαράζει αυτή την περίοδο, θα παρουσιάσει ο ΟΠΑΠ στην 76η Διεθνή Έκθεσης Θεσσαλονίκης, της οποίας είναι και ο μέγας χορηγός.

Τα εγκαίνια του περιπτέρου της εταιρείας στη ΔΕΘ θα γίνουν το Σάββατο στις 13:00 και σ' αυτά έχουν κληθεί οι πολιτικές ηγεσίες των συναρμόδιων υπουργείων, βουλευτές, οι εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης, αλλά και φορέων που άμεσα ή έμμεσα συνεργάζονται με την ΟΠΑΠ Α.Ε.

Βασικός στόχος με την παρουσία της ΟΠΑΠ Α.Ε. στη ΔΕΘ είναι να αναδειχθεί ο ηγετικός ρόλος της εταιρείας στο κλάδο της στην Ελλάδα, καθώς και η συμβολή της με πλήθος χορηγιών σε αθλητικό και κοινωνικό επίπεδο.

Σε ότι αφορά τα νέα σχέδια της εταιρείας, θα παρουσιαστούν και θα δοκιμαστούν από τους επισκέπτες του περιπτέρου τα monitor games με τις νέες τεχνολογικές αναβαθμίσεις που σκοπεύει να εισάγει η εταιρεία με την εγκατάσταση των συσκευών ΤΑΧ games, τα οποία τόσο ως προς την εμφάνιση, όσο, κυρίως, την λειτουργία τους, είναι εξοπλισμένα με κερματοδέκτες και άρα ο παίκτης μπορεί να επιλέξει να παίξει με κέρματα και χαρτονομίσματα ή με την γνωστή, έως τώρα, κάρτα που προμηθεύεται από τον πράκτορα.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΠΑΠ



Σχολιασμένα