Ridenco: Λύση και εκκαθάριση της Woodland Rom

Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2011 11:31

Την έναρξη των διαδικασιών λύσης και εκκαθάρισης της κατά 100% θυγατρικής της ρουμανικής Woodland Rom Srl αποφάσισε η κυπριακή θυγατρική της Ridenco, Woodland Designs Plc, κατόπιν διακοπής λειτουργίας του μοναδικού της διπλού καταστήματος outlet στο Βουκουρέστι στα τέλη Σεπτεμβρίου 2011.

Σύμφωνα με τη Ridenco, οι επιπτώσεις από την εν λόγω απόφαση θα είναι περιορισμένες καθώς, σε επίπεδο Εταιρείας, δεν υπήρχαν απαιτήσεις από την Woodland Rom Srl, οι δε ετήσιες απώλειες εσόδων από την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών προς αυτή θα είναι της τάξης των 10 χιλ. περίπου. Υπενθυμίζεται επίσης ότι η Ridenco στις 30.6.2011 προέβη σε πλήρη διαγραφή της επένδυσης της στην εν λόγω θυγατρική.

Επίσης, σε επίπεδο Ομίλου, αφού ληφθούν υπόψη η συρρικνωθείσα δραστηριότητα της εν λόγω θυγατρικής, τα συνεχιζόμενα ζημιογόνα αποτελέσματά της και τα προϋπολογισθέντα έξοδα της λύσης και εκκαθάρισης της, εκτιμάται ότι για το υπόλοιπο της τρέχουσας χρήσης θα υπάρξει περιστολή των πρόσθετων ζημιών προερχομένων από αυτή, οι οποίες θα κυμανθούν στα επίπεδα των 30 χιλ. ευρώ περίπου.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα