Πληροφορίες για δύο νεκρούς από την πυρκαγιά στο νορβηγικό πλοίο

Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2011 15:15
UPD:15:17

Δύο άνθρωποι φέρεται να έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες τραυματίστηκαν μετά την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο μηχανοστάσιο του νορβηγικού επιβατηγού πλοίου Nordlys ενώ έπλεε ανοικτά της πόλης Ααλεσουντ http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2056173, στην νοτιοδυτική Νορβηγία.

Το πλοίο εκκενώθηκε από τους 200 και πλέον επιβάτες του και όπως έγινε γνωστό επέστρεψε στο λιμάνι του Ααλεσουντ, ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες για την κατάσβεση της φωτιάς.

Όπως διευκρινίστηκε, απομακρύνθηκαν συνολικά 251 από τους συνολικά 262 επιβαίνοντες στο πλοίο και οι υπόλοιποι έντεκα παρέμειναν στο πλοίο για να βοηθήσουν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Πολλές νορβηγικές εφημερίδες στους ιστοτόπους τους ότι τα σωστικά συνεργεία έχουν ανακαλύψει δύο σορούς στο πλοίο, πληροφορία που δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη. Αγνωστη παραμένει ακόμη η εθνικότητα των θυμάτων.

Σύμφωνα με νοσοκομείο του Ααλεσουντ, έξι άνθρωποι διακομίστηκαν με εγκαύματα και αναπνευστικά προβλήματα έπειτα από εισπνοή καπνού, ενώ αναμένεται να διακομιστούν άλλα έξι.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα