Αλλάζουν από τη Δευτέρα τριψήφιοι και τετραψήφιοι κωδικοί του ΟΤΕ

Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2002 09:57
UPD:10:29

Ο ΟΤΕ, στο πλαίσιο της προσπάθειας για τη διευκόλυνση των πελατών του και σε εφαρμογή του Εθνικού Σχεδίου Αριθμοδότησης, τροποποιεί μερικούς από του τριψήφιους και τετραψήφιους σύντομους κωδικούς του, από τη Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου.

Οπως ανακοινώθηκε σχετικά, αλλάζουν οι κωδικοί για τα αποτελέσματα των παιχνιδιών του ΟΠΑΠ και τον Ιππόδρομο, του Εθνικού και Λαϊκού Λαχείου, των πληροφοριών για το Χρηματιστήριο, για τα νοσοκομεία, τους γιατρούς και τα φαρμακεία.

Ειδικότερα, οι ενδιαφερόμενοι θα καλούν από την ερχόμενη Δευτέρα :

* 1444 : Για τα αποτελέσματα του ΠΡΟΠΟ, ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ και ΠΡΟΤΟ.

* 1445 : Εθνικό-Λαϊκό Λαχείο, Ιππόδρομος

* 1424 : Χρηματιστήριο

* 1434 : Νοσοκομεία Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Πάτρας, Ηρακλείου Κρήτης και Εφημερεύοντες ιατροί και Διημερεύοντα-Διανυκτερεύοντα Φαρμακεία, Αθηνών, Θεσσαλονίκης, Πάτρας.

Οι πελάτες που θα καλούν τους παλαιούς τριψήφιους και τετραψήφιους αριθμούς θα ακούν - χωρίς χρέωση - σύντομο ηχογραφημένο μήνυμα, που θα τους παραπέμπει στο νέο αριθμό. Ολοι οι άλλοι ειδικοί τριψήφιοι αριθμοί του ΟΤΕ (π.χ. 100, 112, 166, 131, κλπ.), όπως επίσης και ο αριθμός 121, που καλούν οι συνδρομητές σε περίπτωση βλάβης, (121 + ΧΨΖ, όπου ΧΨΖ τα τρία πρώτα ψηφία της τηλεφωνικής σύνδεσης που έχει βλάβη) παραμένουν οι ίδιοι.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα