Interamerican: Στα 20,9 εκατ. η παραγωγή ασφαλίστρων στην οδική και προσωπική βοήθεια

Στο οκτάμηνο Ιανουαρίου - Αυγούστου
Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2011 13:19

Μεικτά ασφάλιστρα 17,34 εκατ. ευρώ έγραψε η Interamerican στην οδική βοήθεια κατά το οκτάμηνο Ιανουαρίου - Αυγούστου, ενώ στην προσωπική βοήθεια τα ασφάλιστρα έφθασαν τα 3,55 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με την εταιρεία, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα η εταιρεία εξυπηρέτησε στην οδική βοήθεια 135.587 περιστατικά και στην προσωπική 19.844 κλήσεις, από τις οποίες οι 2.475 αφορούσαν σε διακομιδή παθόντων με ασθενοφόρο (2.419) και από αέρος (56) με ελικόπτερο και υγειονομικό αεροπλάνο.

O Γενικός Διευθυντής του κλάδου της Interamerican Γιώργος Βαλαής.

Με βάση τα στοιχεία του 2010, η Interamerican στο σύνολο της αγοράς υπηρεσιών βοήθειας διαθέτει μερίδιο που προσεγγίζει το 25%.

«Η Interamerican επιμένει να προτάσσει την ποιότητα σε ένα χώρο όπου προβάλλονται άμεσες ανάγκες των πελατών και συνεπώς, οι αποτελεσματικές υπηρεσίες έχουν ιδιαίτερη κοινωνική αξία. Συνεχίζουμε να επενδύουμε στην ανάπτυξη εργασιών με ιδιαίτερα υψηλή την ικανοποίηση των ασφαλισμένων που καταγράφεται σε μηνιαία βάση και φθάνει το 92% στην οδική και το 96% στην προσωπική βοήθεια», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γενικός Διευθυντής του κλάδου της εταιρείας Γιώργος Βαλαής.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα