Intralot: Συνεργασία με το Jockey Club του Περού

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2011 14:47

Τη συνεργασία της με το Jockey Club του Περού για την ανάπτυξη ενός νέου παιχνιδιού αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος ανακοίνωσε η θυγατρική της Intralot στο Περού, Intralot de Peru.

Το νέο αυτό παιχνίδι θα είναι επίσης διαθέσιμο στους παίκτες σε περισσότερα από 1.000 σημεία πώλησης του εκτεταμένου δικτύου της Intralot de Peru.

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από αυτήν τη συνεργασία, καθώς η Intralot υποστηρίζει το Jockey Club του Περού στην προσπάθειά του να επανεισαγάγει στην αγορά ένα παλιό, αλλά ιδιαίτερα δημοφιλές στους παίκτες ιπποδρομιακό παιχνίδι. Επιπλέον, μόλις το έργο ολοκληρωθεί οι παίκτες θα μπορούν να στοιχηματίσουν μέσω των τερματικών και της πλατφόρμας της Intralot "LOTOS Racing" που υποστηρίζει όλους τους τύπους ιπποδρομιακού στοιχήματος», δήλωσε ο κ. Βαγγέλης Αποστολακόπουλος, Γενικός Διευθυντής της Intralot de Peru.

O κ. Fernando Drago, Διευθυντής Ιπποδρομιών του Jockey Club του Περού, δήλωσε από την πλευρά του ότι «αυτή η συνεργασία είναι στρατηγικής σημασίας και επωφελής για εμάς, καθώς θα μας δώσει την ευκαιρία να εισάγουμε στην αγορά το ανανεωμένο παιχνίδι "Polla & Pollon" και θα μας επιτρέψει να είμαστε πιο κοντά στους πελάτες μας και να έχουμε ασφαλέστερη και πιο μοντέρνα τεχνολογία».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΛΟΤ



Σχολιασμένα