Επισκόπηση οικονομικού Τύπου

Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2011 09:52
UPD:09:55

* ΕΞΠΡΕΣ: "Ανησυχητική εμπλοκή στην εργασιακή εφεδρεία".

Στο βασικό της θέμα η εφημερίδα επισημαίνει ότι "για την Κυριακή μετέθεσε το υπουργικό συμβούλιο την απόφασή του σχετικά με τη διαδικασία εφαρμογής της εργασιακής εφεδρείας στο δημόσιο τομέα καθώς διαπιστώθηκε ότι υπάρχουν νομικά και διαδικαστικά προβλήματα που πρέπει να επιλυθούν άμεσα."

* ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Θετική η τρόικα. Πρώτο ναι για το πακέτο μέτρων".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "ικανοποίηση στην κυβέρνηση. Καλό κλίμα στη συνάντηση. Οι επαφές αναμένεται να ολοκληρωθούν ως τα μέσα της επόμενης εβδομάδας. Αγκάθι το θέμα της εφεδρείας στο Δημόσιο".

* ΚΕΡΔΟΣ: "Η τρόικα μετράει τα.... μέτρα".

Η εφημερίδα γράφει ότι "στο κυριακάτικο υπουργικό συμβούλιο η εργασιακή εφεδρεία. Πράσινο φως πήρε το ενιαίο μισθολόγιο και το νέο βαθμολόγιο. Οι συνδικαλιστές της ΑΔΕΔΥ της έκλεισαν την πόρτα σε εννέα υπουργεία".

* Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Ευρωπαϊκή πρωτοβουλία επενδύσεων στην Ελλάδα".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "πρωτοβουλία για την ευαισθητοποίηση όλων των κρατών-μελών της ΕΕ στην επιτακτική ανάγκη εξόδου της ελληνικής οικονομίας από την ύφεση, ανέλαβαν στο πλαίσιο του Συμβουλίου υπουργών Ανταγωνιστικότητας ο υπουργός Ανάπτυξης Μ.Χρυσοχοΐδης και ο Γερμανός υπουργός Οικονομίας Φιλιπ Ρέσλερ".

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα