Eurobank: Λύσεις πληρωμών προς το Δημόσιο

Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2011 14:37

Ολοκληρωμένα προγράμματα χρηματοδότησης προσφέρει η Eurobank EFG στους πελάτες της, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ανταποκριθούν στις αυξημένες υποχρεώσεις τους, δεδομένων των συνθηκών που επικρατούν στην οικονομία και της ανάγκης ρευστότητας που δημιουργούν στα ελληνικά νοικοκυριά τα πρόσφατα φορολογικά μέτρα.

Μεταξύ των υποχρεώσεων αυτών συμπεριλαμβάνονται, το εκκαθαριστικό σημείωμα εισφορών και τέλος επιτηδεύματος, το ειδικό τέλος ακινήτων (μέσω λογαριασμού ΔΕΗ), το ειδικό πρόστιμο για τους ημιυπαίθριους και η τακτοποίηση αυθαιρέτων.

Για την κάλυψη αυτών των υποχρεώσεων η Eurobank ανακοίνωσε πως παρέχει τη δυνατότητα στους πελάτες της να επιλέξουν μεταξύ:

Πληρωμής μέσω πιστωτικών καρτών Eurobank

Με τις πιστωτικές κάρτες Eurobank, παρέχεται η δυνατότητα πληρωμής των έκτακτων εισφορών σε έως και 3 άτοκες δόσεις. Η συναλλαγή μπορεί να πραγματοποιηθεί στα Καταστήματα της Τράπεζας, τηλεφωνικά μέσω του Europhone Banking ή ηλεκτρονικά μέσω του www.livepay.gr.

Χρηματοδότησης «Έκτακτων Εισφορών» με προνομιακούς όρους

Α) Χωρίς Εξασφάλιση

Η χρηματοδότηση των «Έκτακτων Εισφορών» απευθύνεται σε πελάτες της Τράπεζας, με προνομιακό κυμαινόμενο επιτόκιο και διάρκεια αποπληρωμής έως 60 μήνες.

Β) Με Εξασφάλιση

Παρέχεται η δυνατότητα χρηματοδότησης με εξασφάλιση ακινήτου, το οποίο προσφέρει τη μεγαλύτερη δυνατή διάρκεια αποπληρωμής και τη χαμηλότερη δόση.

Όπως τονίζει η Eurobank σε ανακοίνωσή της, με τον τρόπο αυτό οι πελάτες της μπορούν να αποκτούν άμεσα την απαιτούμενη ρευστότητα, να λαμβάνουν την έκπτωση της εφάπαξ καταβολής από την Εφορία ή τον φορέα που εισπράττει την όποια εισφορά και να παρατείνουν σημαντικά την εξόφληση των υποχρεώσεών τους σε πολλαπλές δόσεις, χαμηλότερου ύψους.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΥΡΩΒ



Σχολιασμένα