Samsung: Με καθυστέρηση το νέο smartphone λόγω Στιβ Τζομπς

Λόγω του θανάτου του Στιβ Τζομπς
Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2011 14:55

Την απόφαση να καθυστερήσει την κυκλοφορία του νέου smartphone που βασίζεται στην τελευταία έκδοση του λογισμικού Android της Google αποφάσισε η Samsung, μετά την είδηση του θανάτου του συνιδρυτή της Apple, Στιβ Τζομπς.

Ο θάνατος του Τζομπς έκανε τον γύρο του κόσμου την Πέμπτη και πολλές χιλιάδες θαυμαστές του απέτισαν φόρο τιμής στον χαρισματικό διευθύνοντα σύμβουλο που αποτέλεσε για πολλούς σύμβολο οραματισμού στον κλάδο τεχνολογίας.

Το νέο smartphone θα βασίζεται στο σύστημα Ice Cream Sandwich, με το οποίο η Google ενοποιεί το λογισμικό Android που χρησιμοποιείται στα tablets και τα smartphones. Η Samsung είχε προγραμματίσει να κάνει την παρουσίαση σε ειδική εκδήλωση στο πλαίσιο του Mobile Unpack στο Σαν Ντιέγκο.

Η καθυστέρηση στη διάθεση του νέου μοντέλου της Samsung οφείλεται, επίσης, στην κλιμάκωση της δικαστικής διαμάχης που βρίσκεται σε εξέλιξη ανάμεσα στην Apple και τη Samsung. Αυτή την εβδομάδα αναμένεται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις, καθώς οι δύο κολοσσιαίες εταιρείες θα συναντηθούν στις δικαστικές αίθουσες των ΗΠΑ, της Ολλανδίας, της Αυστραλίας, της Νότιας Κορέας και της Ιαπωνίας.

Πηγή: Reuters



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα