SIM: Διορισμός μη εκτελεστικών διευθυντών

Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2011 11:28

Τους κ.κ. Kevin Ryan και Andrew Garai διόρισε ο οίκος Swiss Investment Managers (SIM) ως Μη Εκτελεστικούς Διευθυντές της εταιρείας, ενώ διόρισε την κ. Μελίνα Πανάγου στη θέση της Γενικής Επιχειρησιακής - Διευθύντριας και Επικεφαλής Κανονιστικής Συμμόρφωσης.

Οι διορισμοί αυτοί «ακολουθούν την επιτυχή έναρξη δραστηριοτήτων του Directors Dealings Fund, του πρώτου και κατά κοινή ομολογία μοναδικού κεφαλαίου αντιστάθμισης κινδύνου το οποίο τοποθετείται αποκλειστικά βάσει των συναλλαγών διευθυντών και ανώτατων στελεχών επί μετοχών των εταιρειών στις οποίες εργάζονται», επισημαίνει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

Ο κ. Kevin Ryan είναι ο ιδρυτής της HedgeDirector Ltd, μίας εταιρείας παροχής εξειδικευμένων, ανεξάρτητων διευθυντών για τον κλάδο των κεφαλαίων αντιστάθμισης κινδύνου. Επίσης, υπήρξε ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Financial Risk Management ενώ μετράει στο ενεργητικό του περισσότερα από 18 χρόνια εμπειρίας στην έρευνα και στις επενδύσεις σε κεφάλαια αντιστάθμισης κινδύνου.

Ο κ. Andrew Garai, ο οποίος υπήρξε συνιδρυτής και Διευθυντής της Trafalgar Capital Advisors και ο οποίος συγκεντρώνει εμπειρία σχεδόν τριών δεκαετιών, έχοντας εργαστεί για τις εταιρείες Dresdner Bank, Bear Stearns, LCF Edmond de Rothschild Securities και Fidelity Brokerage.

Η κ. Μελίνα Πανάγου συγκεντρώνει στο ενεργητικό της εμπειρία δύο δεκαετιών στον τομέα της επιχειρησιακής και επενδυτικής τραπεζικής, έχοντας διατελέσει υψηλόβαθμο στέλεχος των εταιρειών ANZ Investment Bank, ABN Amro Bank και των εισηγμένων OTE Α.Ε. και Α.Γ. Πετζετάκις Α.Ε.. Στη SIM θα έχει την ευθύνη για τον επιχειρησιακό έλεγχο και τον έλεγχο κανονιστικής συμμόρφωσης όπως επίσης και για τη διαχείριση κινδύνων.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα