Alapis: Διευκρινίσεις για την ανάκληση αρμοδιοτήτων του κ. Μουρκογιάννη

Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2011 10:18

Διευκρινίσεις για την ανάκληση του συνόλου των αρμοδιοτήτων και των δικαιωμάτων του Αντιπροέδρου του δ.σ. και Διευθύνοντος Συμβούλου κου Νίκου Μουρκογιάννη δίνει η Alapis, με σημερινή ανακοίνωσή της.

Υπενθυμίζεται ότι η ανωτέρω απόφαση ελήφθη από το δ.σ. την 4η Οκτωβρίου 2011.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, έκτοτε και εφόσον μέχρι σήμερα ο κος Μουρκογιάννης δεν έχει παραιτηθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, έχει τη θέση του Αντιπροέδρου, Εκτελεστικού Μέλους του δ.σ. και του Διευθύνοντος Συμβούλου, χωρίς καμία αρμοδιότητα και κανένα δικαίωμα όπως αυτά προβλέπονται από τον νόμο και το καταστατικό της εταιρείας και ειδικότερα χωρίς δικαίωμα εκπροσώπησης και δέσμευσης της εταιρείας έναντι τρίτων και χωρίς δικαίωμα υπογραφής.

Η Alapis διευκρινίζει ότι το προαναφερόμενο γεγονός δεν επιφέρει καμία επίπτωση στη Διοίκηση, την εκπροσώπηση και την δέσμευση της εταιρείας έναντι τρίτων, καθώς το σύνολο αυτών των αρμοδιοτήτων και δικαιωμάτων είχε ανατεθεί δυνάμει της από 3ης Οκτωβρίου 2011 απόφασης του δ.σ. και στο εκτελεστικό μέλος του δ.σ. και Γενικό Διευθυντή Ανασυγκρότησης της εταιρείας κο Κωνσταντίνο Αλατζά, από κοινού ή και χωριστά με τον κο Μουρκογιάννη.

Κατόπιν της από 4 Οκτωβρίου 2011 απόφασης του δ.σ. περί ανάκλησης αρμοδιοτήτων και δικαιωμάτων του κου Μουρκογιάννη, η Alapis τονίζει πως μόνο ο κος Κωνσταντίνος Αλατζάς ασκεί εφεξής αποκλειστικά το σύνολο αυτών των αρμοδιοτήτων και δικαιωμάτων, εκπροσωπώντας και δεσμεύοντας την εταιρεία υπογράφοντας υπό την εταιρική επωνυμία.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα