Β.Κορκίδης: Χρειαζόμαστε λύσεις και όχι πολιτικούς ελιγμούς υψηλού κινδύνου

Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2011 11:31

Η προαναγγελία ενός δημοψηφίσματος μόνο περισσότερα προβλήματα θα προσθέσει στην αγορά, εκτιμά ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Β. Κορκίδης, καλώντας τους κυβερνώντες να καταλάβουν ότι «η ελληνική κοινωνία δεν θα τους δώσει την έξοδο κινδύνου που σφόδρα επιθυμούν».

Η προαναγγελία ενός δημοψηφίσματος μόνο περισσότερα προβλήματα θα προσθέσει στην αγορά, εκτιμά ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Β. Κορκίδης, καλώντας τους κυβερνώντες να καταλάβουν ότι «έχουν μεγάλη ευθύνη για την κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί η χώρα και η ελληνική κοινωνία δεν θα τους δώσει την έξοδο κινδύνου που σφόδρα επιθυμούν».

Το ζήτημα αφορά στην αλλαγή πολιτικής και όχι στην προσφυγή σε διαδικασίες που θα βάλουν τη χώρα σε διαρκή αστάθεια, επαναλαμβάνει ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ και υπογραμμίζει ότι πολιτικά πυροτεχνήματα και οι κομματικές στρατηγικές δεν θα πρέπει να έχουν θέση στη σημερινή κατάσταση.

«Δεν χρειαζόμαστε εκβιαστικά διλλήματα και διχασμούς. Χρειαζόμαστε λύσεις στα προβλήματά μας και όχι πολιτικούς ελιγμούς υψηλού κινδύνου, που μπορεί να οδηγήσουν τη χώρα μας σε περιπέτειες και την ελληνική οικονομία σε ολική κατάρρευση», τονίζει ο κ. Κορκίδης διαβεβαιώνοντας πως η μεσαία τάξη της χώρας και η υγιής επιχειρηματικότητα υποστηρίζουν σταθερά τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας, θεωρώντας τουλάχιστον προσχηματική τη σύνδεση αυτής της προοπτικής με τα σκληρά υφεσιακά και αντιαναπτυξιακά μέτρα.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα