Σιδενόρ: Διευκρινίσεις για το πρόγραμμα παροχής δικαιωμάτων προαίρεσης

Πέμπτη, 03 Νοεμβρίου 2011 12:14

Σε επτά στελέχη της Σιδενόρ απευθύνεται το Πρόγραμμα Παροχής Δικαιωμάτων Προαίρεσης που εφαρμόζει η εταιρεία, όπως διευκρινίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Στα στελέχη αυτά (Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου, Γεν. Διευθυντές, διευθυντικά στελέχη) χορηγήθηκαν δικαιώματα προαίρεσης κατά το έτος 2002 και αφορά σε 901.900 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρείας, ονομαστικής αξίας 0,41 ευρώ η καθεμία, οι οποίες θα προκύψουν από αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Σιδενόρ που θα πραγματοποιηθεί το Δεκέμβριο του 2011.

Το ολοσχερώς καταβεβλημένο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας ανέρχεται σήμερα στο ποσό των 39.460.002 ευρώ, διαιρούμενο σε 96.243.908 κοινές ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας 0,41 ευρώ η καθεμία. Με βάση το Πρόγραμμα, η τιμή έκδοσης των νέων μετοχών έχει ορισθεί σε 3,55 ευρώ ανά μετοχή.

Μετά την εμπρόθεσμη καταβολή από τους δικαιούχους της αξίας των ασκουμένων από αυτούς δικαιωμάτων προαίρεσης, το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας θα προβεί σε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου αυτής και έκδοση νέων κοινών ονομαστικών μετοχών, ανάλογα με τον αριθμό δικαιωμάτων που θα έχουν ασκηθεί με τις ανωτέρω δηλώσεις.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα