Ιατρικό Αθηνών: Σε συζητήσεις με τράπεζες για το ομολογιακό

Πέμπτη, 03 Νοεμβρίου 2011 15:20

Σε συζητήσεις με την κοινοπραξία των τραπεζών σχετικά με το υφιστάμενο ομολογιακό της δάνειο βρίσκεται η εταιρεία «Ιατρικό Αθηνών ΑΕ», όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της. Ως εκτιμώμενο χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης προσδιορίζεται το επόμενο δίμηνο.

Η εταιρεία διευκρινίζει επίσης ότι δεν υπάρχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές της προς το Ελληνικό Δημόσιο ή τους εργαζόμενους και σημειώνει πως έχει καταβάλει το 100% των υποχρεώσεών της σε όλους τους ασφαλιστικούς οργανισμούς, καθώς και στο Ελληνικό Δημόσιο.

Αναφορικά με τους προμηθευτές, σημειώνει ότι η εξόφληση των υποχρεώσεων εξαρτάται από τις ταμειακές εισροές της, οι οποίες είναι σε άμεση συνάρτηση με την αποπληρωμή των συσωρευμένων οφειλών προς εμάς από τα Δημόσια Ασφαλιστικά Ταμεία. Κατά συνέπεια υπάρχουν καθυστερήσεις, χωρίς όμως να δημιουργούνται ουσιαστικά προβλήματα στην σταδιακή αποπληρωμή αυτών.

«Η εταιρεία έχει προσαρμοστεί στην παρούσα οικονομική κατάσταση και έχει δείξει την απαιτούμενη ευελιξία στις ταμειακές κινήσεις της, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει πρόβλημα ρευστότητας που να επηρεάζει την ομαλή της λειτουργία», αναφέρει το Ιατρικό Αθηνών στην ανακοίνωσή του.

Διευκρινίζει, τέλος, ότι μέχρι σήμερα δεν έχει περιέλθει σε γνώση του οποιοδήποτε γεγονός δύναται να επηρεάσει την περιουσιακή και οικονομική διάρθρωση της εταιρείας.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΑΤΡ



Σχολιασμένα