Ο ΟΤΕ μέγας χορηγός στην έκθεση «Τηλέπολις»

Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2002 12:11
UPD:15:05

Μέγας χορηγός της μόνιμης έκθεσης «Τηλέπολις» με θέμα την Ιστορία των Τηλεπικοινωνιών της Ελλάδας ανέλαβε ο ΟΤΕ. Η έκθεση, που διοργανώνεται στο Μύλο της Θεσσαλονίκης, έχει διάρκεια εννέα μηνών, ξεκινώντας από τις 27 Σεπτεμβρίου έως και τα τέλη Ιουνίου 2003.

Στην έκθεση περιγράφεται η ιστορική διαδρομή 3000 χρόνων των τηλεπικοινωνιών, τόσο σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή, όσο και σε εξοπλισμό (από την πρωτόλεια μορφή τους, Φρυκτωρίες, σύστημα Κλεοξένη και Δημοκλείτου, κ.α. μέχρι τις πλέον σύγχρονες εκφάνσεις της).

Πέρα από τη χορηγία, ο ΟΤΕ συμμετέχει στην έκθεση και με την παραχώρηση μεγάλου μέρους εκθεμάτων από το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών ΟΤΕ.

Παράλληλα με τη σταθερή έκθεση, στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιούνται παρουσιάσεις με ειδικά θέματα που αφορούν σε σταθερή, κινητή τηλεφωνία, τηλεφαρμογές (τηλεκπαίδευση, τηλεργασία, τηλεϊατρική), ηλεκτρονικό εμπόριο κλπ.

Ο ΟΤΕ, ως εθνικός τηλεπικοινωνιακός φορέας, ενισχύει την προσπάθεια αυτή που στόχο έχει να κάνει γνωστή την ιστορία των τηλεπικοινωνιών ιδιαίτερα στους μαθητές, με προγραμματισμένες επισκέψεις σχολείων, καθώς και στο ευρύ κοινό.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΕ



Σχολιασμένα