Ταχεία και ευρεία συμφωνία για τη νέα κυβέρνηση επιθυμεί ο ΣΕΒΕ

«Μείζον ζήτημα αυτή τη στιγμή δεν είναι ο χρόνος των εκλογών»
Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2011 15:14

Όσο πιο ταχεία και ευρεία είναι η συμφωνία για τη νέα κυβέρνηση, τόσο πιο γρήγορα θα ανασάνει η οικονομία και η κοινωνία, εκτιμά σε ανακοίνωσή της για τις τελευταίες εξελίξεις, η Διοίκηση του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ).

Εκφράζοντας την αγωνία της για τις πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών, η διοίκηση του Συνδέσμου τονίζει πως η εθνική συνεννόηση και η πολιτική συναίνεση αποτελούν ικανή και αναγκαία συνθήκη για την έξοδο της χώρας από την ύφεση και επικροτεί την υπεύθυνη, όπως αναφέρει, στάση των δύο πολιτικών κομμάτων της πλειοψηφίας.

Μείζον ζήτημα αυτή τη στιγμή, υπογραμμίζεται, δεν είναι ο χρόνος των εκλογών, «καθώς η νέα κυβέρνηση θα πρέπει να έχει όλο τον απαιτούμενο χρόνο, να εκπληρώσει τις επείγουσες εκκρεμείς υποχρεώσεις της χώρας, αλλά και να υλοποιήσει τις απαιτούμενες διαρθρωτικές αλλαγές». «Θεματοφύλακες της συμφωνίας αυτής», διαμηνύει ο ΣΕΒΕ, «θα πρέπει να είναι οι ίδιοι οι βουλευτές, οι οποίοι θα πρέπει να στηρίξουν υπεύθυνα τη νέα αυτή κυβέρνηση με οποιοδήποτε κόστος».

Όσο πιο ταχεία και ευρεία είναι η συμφωνία για τη νέα κυβέρνηση, τους στόχους και το μη αυστηρό σε κάθε περίπτωση χρονοδιάγραμμά της, τόσο πιο γρήγορα θα ανασάνει η οικονομία και η κοινωνία, εκτιμά η διοίκηση του Συνδέσμου Εξαγωγέων Β. Ελλάδος.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα