Aναδιοργάνωση των θυγατρικών του ομίλου Μ.Ι.Μαϊλλη στην Αγγλία

Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2002 15:27

Mε επιτυχία ολοκλήρωσε ο όμιλος Μ.Ι.Μαϊλλη τη συνένωση των δραστηριοτήτων των θυγατρικών του "Samuel Strapping Systems (UK) Ltd." και "Payne Strapping Systems Ltd." στην Αγγλία, εξοικονομώντας, όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του, σημαντικά οφέλη.

Σύμφωνα με τον κ. Μιχαήλ Ι. Μαϊλλη, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ομίλου, «η δραστηριότητά μας στην Αγγλία ενδυναμώνεται έτσι, ώστε να επιτευχθεί σημαντική αύξηση του μεριδίου αγοράς μας σε μια από τις μεγαλύτερες αγορές της Ευρώπης με απώτερο στόχο την αύξηση της κερδοφορίας.»

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η συνένωση των δραστηριοτήτων των εταιρειών Samuel και Payne σε μια επιχειρηματική οντότητα διευκολύνει την προσδοκώμενη από την εξαγορά των δύο εταιρειών επίτευξη συνεργιών και οικονομιών κλίμακος.

Η δομή των εξόδων, όπως εκτιμάται, θα βελτιωθεί σημαντικά στους τομείς του κόστους προσωπικού (διοικητικού προσωπικού, παραγωγής και πωλήσεων), καθώς και στα έξοδα υπηρεσιών μισθοδοσίας και ελεγκτικών υπηρεσιών. Συμπληρωματικά οφέλη αναμένεται να προκύψουν και από τη σημαντική βελτίωση του κεφαλαίου κίνησης.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα