Επισκόπηση οικονομικού Τύπου

Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2011 09:43

* ΕΞΠΡΕΣ: Ταχείες μεταρρυθμίσεις για «φρένο» στην ύφεση

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι "ταχεία υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων που έχουν θεσμοθετηθεί από τη Βουλή θα επιδιώξει η κυβέρνηση, όπως τόνισε ο πρωθυπουργός Λ. Παπαδήμος".

* ΗΜΕΡΗΣΙΑ: Μοναδική επιλογή το ευρώ. Είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε τη χώρα

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "κρίσιμες παράμετροι για να κερδηθεί η «μάχη» σωτηρίας της χώρας είναι η συνειδητοποίηση από τους πολίτες της κατάστασης της οικονομίας και η επανάκτηση της εμπιστοσύνης του λαού προς την εφαρμοζόμενη οικονομική πολιτική, τόνισε ο Λ. Παπαδήμος".

* ΚΕΡΔΟΣ: Στόχοι χωρίς πυροτεχνήματα αλλά με πολλαπλά μηνύματα

Η εφημερίδα γράφει ότι "«Η Ελλάδα μπορεί να σωθεί. Από μας εξαρτάται». Στην αποστροφή αυτή συμπυκνώνεται το περιεχόμενο της παρθενικής ομιλίας χθες στη Βουλή του πρωθυπουργού κ. Λουκά Παπαδήμου στο πλαίσιο των προγραμματικών δηλώσεων της νέας κυβέρνησης συνεργασίας".

* Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: Ζητείται ψήφος στήριξης για την παραμονή στο ευρώ

Η εφημερίδα τονίζει ότι "μήνυμα στις πολιτικές δυνάμεις αλλά και στους πολίτες της χώρας να στηρίξουν τις προσπάθειες της μεταβατικής κυβέρνησης, προκειμένου να μην τεθεί σε κίνδυνο η παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη, απηύθυνε από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος, κατά την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης συνεργασίας ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ".

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα