Προθεσμία τριών ημερών για τους προϊσταμένους Οικονομικών Υπηρεσιών στα υπουργεία

Επείγουσα εγκύκλιος του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης
Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2011 14:58

Προθεσμία έως τις 18 Νοεμβρίου έχουν οι διευθύνσεις Διοικητικού-Προσωπικού των κεντρικών υπηρεσιών των υπουργείων (με εξαίρεση τα υπουργεία Εθνικής Αμυνας και Προστασίας του Πολίτη) προκειμένου να αποστείλουν προς τη γραμματεία του Ειδικού Συμβουλίου Επιλογής Προϊσταμένων (ΕΙΣΕΠ) το ερώτημα για την επιλογή του προϊσταμένου Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του υπουργείου τους, υπογεγραμμένο από τον οικείο υπουργό. Το σχετικό αίτημα διαβιβάστηκε με επείγουσα εγκύκλιο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Η αντίστοιχη προθεσμία για την υποβολή αίτησης υποψηφιότητας προς τη Διεύθυνση Διοικητικού-Προσωπικού της υπηρεσίας στην οποία ανήκουν οργανικά οι ενδιαφερόμενοι, έληξε στις 11 Νοεμβρίου.

O υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Ντίνος Ρόβλιας.

Στην εγκύκλιο, που υπογράφει ο υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Ντίνος Ρόβλιας, αναφέρεται ότι μαζί με το σχετικό ερώτημα, αποστέλλονται επίσης και οι αιτήσεις υποβολής υποψηφιότητας των υπαλλήλων, τα ειδικά έντυπα σημειώματα, με τα στοιχεία του προσωπικού μητρώου των υποψηφίων, οι ατομικοί φάκελοι του προσωπικού μητρώου των υποψηφίων υπαλλήλων κλπ.

Παράλληλα, με την αποστολή του ερωτήματος και των συνημμένων σε αυτό στοιχείων, οι υπηρεσίες Διοικητικού-Προσωπικού κοινοποιούν το Ειδικό Έντυπο Σημείωμα σε κάθε ενδιαφερόμενο, υπάλληλο προκειμένου να λάβει γνώση. Οι ενδιαφερόμενοι δύνανται εντός προθεσμίας πέντε εργάσιμων ημερών να υποβάλουν αίτημα για διόρθωση σε περίπτωση αμφισβήτησης της μοριοδότησής τους. Η υποβολή τυχόν τέτοιων αιτημάτων διόρθωσης, δεν αναστέλλει τις ως άνω ενέργειες, που πρέπει να γίνουν ανυπερθέτως έως 18-11-2011.

πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα