Ευρωπαϊκή διάκριση για την Intralot

Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2011 14:30

Τη διάκριση «Recognised for Excellence in Europe - 5 Stars» έλαβε από το European Foundation for Quality Management (EFQM) η Γενική Τεχνική Διεύθυνση Συστημάτων της Intralot.

Σύμφωνα με την εταιρεία, «η φετινή διάκρισή της υπογραμμίζει τις επιτυχείς ενέργειες και τις άριστες πρακτικές της, αλλά και τη δέσμευσή της προς την επιχειρηματική αριστεία».

«Η διάκριση είναι αποτέλεσμα της δομημένης διαδικασίας αξιολόγησης, η οποία πραγματοποιήθηκε από την ΕΕΔΕ, το συνεργάτη της EFQM στην Ελλάδα και περιελάμβανε μία λεπτομερή έκθεση, η οποία κατατέθηκε από την INTRALO, καθώς και σειρά συνεντεύξεων με στελέχη της ανώτερης διοίκησης και υπαλλήλων», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Ο κ. Κωνσταντίνος Φαρρής, General Technical Director of Systems του Ομίλου Intralot, δήλωσε: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι για αυτή τη διάκριση, καθώς επιβραβεύει τις προσπάθειες μας να ενσωματώνουμε με επιτυχία τις αρχές της επιχειρηματικής αριστείας στο σύνολο των δραστηριοτήτων μας. Αποφασίσαμε να εφαρμόσουμε το μοντέλο του EFQM, καθώς τοποθετεί βέλτιστα πλαίσια για την καθημερινή λειτουργία μας, τα οποία προσθέτουν αξία στους πελάτες μας και στα άλλα ενδιαφερόμενα μέρη».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΛΟΤ



Σχολιασμένα