ΣΥΝ: Η αποτυχία της οικονομικής πολιτικής δεν πτοεί την κυβέρνηση Παπαδήμου

Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2011 14:41

Τα στοιχεία για την πορεία της εκτέλεσης του Προϋπολογισμού για το 2011 αποτελούν αδιάψευστους μάρτυρες ότι η μνημονιακή πολιτική που καλείται να διεκπεραιώσει η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ, υπό την καθοδήγηση ενός τραπεζίτη και την επιτήρηση της τρόικας, οδηγεί την ελληνική οικονομία σε καταστροφή και την κοινωνία σε πλήρη εξαθλίωση και απόγνωση.

Aυτό υπογραμμίζει ο ΣΥΝ σε ανακοίνωσή του για τα αποτελέσματα υλοποίησης του Προϋπολογισμού στο α' δεκάμηνο του 2011, σημειώνοντας πως η αποτυχία των ακολουθούμενων πολιτικών δεν οφείλεται σε συγκυριακούς παράγοντες σχετικούς με την κρίση, ούτε στις μαζικές κινητοποιήσεις της ελληνικής κοινωνίας για την απόκρουση της μνημονιακής πολιτικής, αλλά αποκλειστικά στην ίδια πολιτική που «ο κ. Παπαδήμος και η κυβέρνηση μας παρουσιάζουν ως τη μοναδική διέξοδο από την κρίση».

Η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ με πρωθυπουργό τον κ. Παπαδήμο έχει δείξει τις διαθέσεις της απέναντι στην ελληνική κοινωνία και η αποτυχία της οικονομικής πολιτικής δεν την πτοεί στο ελάχιστο, τονίζει ο ΣΥΝ και καταλήγοντας διαμηνύει πως η απάντηση που δόθηκε στη κυβέρνηση Παπανδρέου πολύ σύντομα θα δοθεί και στην κυβέρνηση Παπαδήμου, «και θα είναι τελεσίδικη».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα