Νέο διοικητικό συμβούλιο στη Μηχανική Α.Ε.

Τρίτη, 01 Οκτωβρίου 2002 12:49

Την εκλογή νέου εννεαμελούς διοικητικού συμβουλίου με πενταετή θητεία, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3016/2002, ενέκρινε η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας Μηχανική Α.Ε., την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2002. Το νέο διοικητικό συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα με την εξής σύνθεση:

1. Πρόδρομος Εμφιετζόγλου του Συμεών Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Γενικός και Τεχνικός Διευθυντής (εκτελεστικό μέλος)

2. Μελπομένη Εμφιετζόγλου του Προδρόμου Διευθύνουσα Σύμβουλος, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Εταιρικών Ανακοινώσεων (εκτελεστικό μέλος)

3. Νικόλαος Καμπάς του Ιωάννου Σύμβουλος, Νομικός Σύμβουλος (εκτελεστικό μέλος)

4. Γεώργιος Δημάκης του Ιωάννου Σύμβουλος, Διευθυντής Διεύθυνσης Νέων Έργων (εκτελεστικό μέλος)

5. Μαρίνα Μαυρομμάτη του Κωνσταντίνου, Σύμβουλος, Διευθύντρια Οικονομικών Υπηρεσιών (εκτελεστικό μέλος)

6. Ελευθέριος Τριβουλίδης του Σπυρίδωνος Σύμβουλος, Διευθυντής Προσφορών και Συμβάσεων (εκτελεστικό μέλος)

7. Γρηγόριος Βοζάνης του Ιωάννου Σύμβουλος (μη εκτελεστικό μέλος)

8. Γεώργιος Καλίνογλου του Νικολάου Σύμβουλος (ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος)

9. Νικόλαος Χατζηνικολάου του Ιωάννου Σύμβουλος (ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος)

Επίσης, εγκρίθηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 774.220,95 ευρώ, με κεφαλαιοποίηση των ακολούθων αποθεματικών: α) του συνόλου της διαφοράς από αναπροσαρμογή της αξίας των ακινήτων του αποθεματικού «Διαφορές από αναπροσαρμογή αξίας λοιπών περιουσιακών στοιχείων», ποσού 93.205,14 ευρώ και β) μέρους του αποθεματικού «Διαφορά από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο», ύψους 681.025,81 ευρώ με αύξηση της ονομαστικής αξίας εκάστης μετοχής (κοινής και προνομιούχου) από 1,47 ευρώ σε 1,48 ευρώ, καθώς και η τροποποίηση των άρθρων 5 και 27 του Καταστατικού περί του μετοχικού κεφαλαίου για την ως άνω αύξηση.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα