Foodlink: Τοποθέτηση ποσού έως 1 εκατ. ευρώ στο Χ.Α.

Ολοκληρώνεται σύντομα η εξαγορά της Velostrans
Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2011 12:23

Ποσό έως 1.000.000 ευρώ αποφάσισε να τοποθετήσει στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών η Foodlink, κρίνοντας ότι «η επιχειρηματική δραστηριότητα αποτελεί κρίσιμο τομέα στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας αλλά και της κοινωνίας γενικότερα».

«Η Foodlink, ύστερα από μια μακροχρόνια ανοδική πορεία σε όλους τους τομείς της λειτουργίας της, αλλά και στα οικονομικά της αποτελέσματα παρουσιάζει σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς για την ελληνική οικονομία, αλλά και τη χώρα, χρηματικά διαθέσιμα», αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

Η τοποθέτηση του ανωτέρω ποσού θα πραγματοποιηθεί από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Foodlink, ο οποίος θα επιλέξει τίτλους ελληνικών εταιρειών που ανήκουν στον ευρύτερο Βιομηχανικό και Δημόσιο Τομέα και αποτελούν πυλώνες της ελληνικής οικονομίας.

«Θεωρώ ότι η απόφασή μας αυτή θα είναι και επικερδής για την εταιρεία μας, αλλά και το έναυσμα για όσες υγιείς επιχειρηματικές δυνάμεις πιστεύουν στη δύναμη ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας. Πιστεύω σε μια επιθετική για την έξοδο από την κρίση επιχειρηματική δραστηριότητα και η στρατηγική της εταιρείας μας πρέπει και θα είναι ανάλογη», δήλωσε ο Πρόεδρος της Foodlink κ. Βασίλης Καρακουλάκης.

Στο πλαίσιο της ίδιας στρατηγικής, ολοκληρώνεται σύντομα η διαδικασία εξαγοράς της εταιρείας Velostrans που είναι μια ελληνική εταιρεία forwarding με ταχύτατη εξέλιξη τζίρου και πελατολογίου.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα