Εγκρίθηκε η απορρόφηση της αλυσίδας Νέον από την Γρηγόρης

Δευτέρα, 05 Νοεμβρίου 2001 18:34

Η συγχώνευση δι' απορροφήσεως της αλυσίδας Καφεστιατόρια Νέον, η οποία διαθέτει πέντε καταστήματα σε κεντρικά σημεία της Αθήνας, από την Γρηγόρης Μικρογεύματα εγκρίθηκε σήμερα κατά τη διάρκεια της έκτακτης γενικής συνέλευσης του ομίλου Γρηγόρης Μικρογεύματα ΑΒΕΕ.

Η διοίκηση εκτιμά ότι και το τυπικό μέρος της διαδικασίας θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους. Ο όμιλος Γρηγόρης Μικρογεύματα αριθμεί σήμερα 120 καταστήματα στην Ελλάδα και τρία στη Ρουμανία, όπου διαθέτει και παραγωγική μονάδα.

Στο πλαίσιο της ανάπτυξής του στον χώρο της μαζικής εστίασης ο όμιλος σχεδιάζει και αναπτύσσει και άλλες αλυσίδες όπως το κινέζικο εστιατόριο γρήγορης εξυπηρέτησης Work 88, το ιταλικό εστιατόριο γρήγορης εστίασης Peperoncino, το ιταλικού στιλ Cafe del Corso και το Ουάου Donuts με αμερικάνικα ντόνατς.

Ο όμιλος Γρηγόρης Μικρογεύματα δραστηριοποιείται και στις «κλειστές αγορές», όπου λειτουργεί καταστήματα στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, σε μεγάλες εταιρείες όπου κατέχει ήδη πέντε κυλικεία και σε έξι πλοία της Hellas Flying Dolphins όπου λειτουργεί 24 μπαρ και εστιατόρια.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα