Επισκόπηση οικονομικού Τύπου

Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2011 11:10

«Γκρίζα σενάρια απειλούν το μέλλον της Ευρωζώνης», γράφει στο πρωτοσέλιδό της η Ναυτεμπορική. "Σε μία νέα δραματική επιδείνωση στις αγορές κρατικού χρέουςτης Ευρωζώνης, τα επιτόκια στη χθεσινή ιταλική δημοπρασία κατέρριψαν κάθε προηγούμενο ρεκόρ".

ΕΞΠΡΕΣ: "Αφόρητη πίεση στο κόστος δανεισμού κρατών της ΕΕ"

"Δρόμο χωρίς επιστροφή αποτελεί για τους Ευρωπαίους ηγέτες η διασφάλιση της συνοχής της ευρωζώνης, οι χώρες της οποίας βρίσκονται αντιμέτωπες με δυσβάσταχτο κόστος δανεισμού λόγω των επιθέσεων των αγορών".

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Σήμα κινδύνου για το ευρώ- Αντιγερμανικό μέτωπο των χωρών του Νότου κατά της Αγκ. Μέρκελ"

"Βέτο απο Γαλλία, Ισπανία και Ιταλία για τη συμμετοχή ιδιωτών στο Μηχανισμό Σταθερότητας (ΕSM). Η Ισπανία, ένα βήμα πριν απο το Μηχανισμό Στήριξης. Η Γερμανία αντιδρά στο ευρω-ομόλογο και στην παροχή ρευστότητας απο το ΕΚΤ".

ΚΕΡΔΟΣ: "Σενάρια τρόμου στην Ευρώπη- Τείνει να γίνει απαγορευτικός πλέον ο δανεισμός της Ιταλίας"

"Σενάρια τρόμου φέρνει πλέον σε πρώτο πλάνο η κρίση χρέους, εκτινάσσοντας σε ιλιγγιώδη επίπεδα το κόστος δανεισμού της Ιταλίας και εγείροντας φόβους ακόμη και γι' αυτή καθαυτή την επιβίωση του ευρώ".

Η ΑΞΙΑ: "Στον αέρα το PSI- Πώς η Εθνική θα μείνει εκτός Ταμείου"

"Πιέσεις προς τη Γερμανία να δεχθεί ενίσχυση και επίσπευση του ρόλου του ESM- "Αδειάζει" τον Νταλάρα η ελληνική κυβέρνηση;- Απευθείας διαπραγματεύσεις με ομολογιούχους".

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ: "Τρόμος στο Μαξίμου άδεια τα ταμεία"

"Κατέπεσαν κρατικές εγγυήσεις ύψους 836 εκατομμυρίων ευρώ! Ρύθμιση για fast track αναθεώρηση του προϋπολογισμού προωθεί η κυβέρνηση".



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα