Olympic Air: Εγκαινιάστηκε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Τίρανα

Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2011 19:43

Το νέο δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Τίρανα εγκαινίασε σήμερα η Olympic Air.

Το νέο δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Τίρανα εγκαινίασε σήμερα η Olympic Air.

Το δρομολόγιο πραγματοποιείται δυο φορές την εβδομάδα (Δευτέρα και Παρασκευή) και εκτελείται με αεροσκάφη τύπου Bombardier Q400 των 78 θέσεων. Κάθε Δευτέρα η αναχώρηση από Θεσσαλονίκη, με την πτήση ΟΑ 211, είναι προγραμματισμένη για τις 09.00, ενώ από τα Τίρανα, με την πτήση ΟΑ 212 είναι προγραμματισμένη για τις 09.35 (τοπική ώρα). Την Παρασκευή, η αναχώρηση από Θεσσαλονίκη, με την πτήση ΟΑ 211, είναι προγραμματισμένη για τις 16.30, ενώ από τα Τίρανα, με την πτήση ΟΑ 212 είναι προγραμματισμένη για τις 17.05 (τοπική ώρα).

Η διάρκεια της πτήσης είναι περίπου μία ώρα. Στο συγκεκριμένο δρομολόγιο θα δίνεται η δυνατότητα στο επιβατικό κοινό να επιλέξει το ταξίδι του μέσα από ένα διευρυμένο φάσμα τιμών τόσο στην θέση Premium Economy όσο και στην οικονομική θέση.

Τα εγκαίνια έγιναν σε ειδική εκδήλωση στον Κρατικό Αερολιμένα «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, παρουσία παραγόντων της συμπρωτεύουσας, εκπροσώπων του Διπλωματικού και Προξενικού Σώματος και του αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου της Olympic Air Γιώργου Ευστρατιάδη.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα