Νέα διάκριση για την Space Hellas

Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2011 11:52

Mέλος της Κοινότητας «Strongest Companies in Greece» είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Space Hellas, με βάση το ICAP rating score.

Οι «Strongest Companies in Greece» είναι οι επιχειρήσεις που κατατάσσονται στις ισχυρότερες ζώνες πιστοληπτικής διαβάθμισης (rating scores) της ICAP Group. Δυνατότητα ένταξης στην κοινότητα έχει μόνο μία στις δέκα επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η διάκριση αυτή διευκολύνει σημαντικά τις συναλλαγές της εντός και εκτός Ελλάδας δεδομένου ότι την κατατάσσει στην ομάδα εταιρειών με πολύ χαμηλό πιστωτικό κίνδυνο.

«Η διάκριση αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει για ακόμα μια φορά την ισχυρή παρουσία της Space Hellas στην Ελληνική αγορά. Η εταιρεία μας, με μία επιτυχημένη πορεία άνω των 25 χρόνων και εν μέσω ιδιαίτερα δύσκολων οικονομικών συγκυριών, καταφέρνει να παραμένει οικονομικά υγιής, με ισχυρή πιστοληπτική ικανότητα, αποδεικνύοντας ότι αποτελεί έναν αξιόπιστο στρατηγικό συνεργάτη για τους πελάτες, προμηθευτές και πιστωτές της», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Πάρις Δροσινός, Διευθύνων Σύμβουλος της Space Hellas.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΣΠΕΙΣ



Σχολιασμένα