Ernst & Young: Ο κ. Σπ. Θεοδωρόπουλος «Επιχειρηματίας της Χρονιάς»

Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2011 14:41
UPD:15:56

Στη φωτογραφία, ο κ. Πάνος Παπάζογλου, Διευθύνων Σύμβουλος της Ernst & Young Ελλάδος, o κ. Βασίλης Κάτσος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Pharmathen S.A. και Έλληνας «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» 2008, o κ. Σπύρος Θεοδωρόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος, Chipita A.E., Έλληνας «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» 2011 και έλαβε το βραβείο «Διεθνώς Αναπτυσσόμενος Επιχειρηματίας» 2011 και ο κ. Οδυσσέας Κυριακόπουλος, Πρόεδρος της S&B Βιομηχανικά Ορυκτά και Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής του διαγωνισμού Έλληνας «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» 2011

Ο κ. Σπύρος Θεοδωρόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Chipita A.E., αναδείχτηκε Έλληνας «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» για το 2011, στην ειδική τελετή που οργανώθηκε από την Ernst & Young Ελλάδος στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν και οι νικητές των επιμέρους κατηγοριών μετά από απόφαση της 9μελούς Κριτικής Επιτροπής με πρόεδρο τον κ. Οδυσσέα Κυριακόπουλου.

Η κα Ειρήνη Αθανασιάδη, Εκδότρια της εφημερίδας «Η Ναυτεμπορική» παραδίδει το βραβείο «Αυτοδημιούργητος Επιχειρηματίας» 2011 στην κα Λιλή Περγαντά, Πρόεδρο και Διευθύνουσα Σύμβουλο, Power Health Hellas ΑΕΒΕ.

Οι νικητές των επιμέρους κατηγοριών είναι:

- Η κ. Λιλή Περγαντά, Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος, Power Health Hellas ΑΕΒΕ, έλαβε το βραβείο «Αυτοδημιούργητος Επιχειρηματίας».

- Ο κ. Σπύρος Θεοδωρόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος, Chipita A.E., έλαβε το βραβείο «Διεθνώς Αναπτυσσόμενος Επιχειρηματίας».

- Ο κ. Παναγιώτης Τσινάβος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, ΚΡΙ ΚΡΙ Βιομηχανία Γάλακτος, έλαβε το βραβείο «Δυναμικά Αναπτυσσόμενος Επιχειρηματίας».

- Ο κ. Δημήτρης Κοίλιαρης, Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, SABO ΕΛΛΑΣ Α.Ε., έλαβε επίσης το βραβείο «Πρωτοπόρος Επιχειρηματίας».

Ο κ. Θεοδωρόπουλος θα διαγωνιστεί με τους νικητές του αντίστοιχου βραβείου από 50 περίπου χώρες, στο διεθνές σκέλος του διαγωνισμού, για τον τίτλο του «World Entrepreneur Of The Year» που θα διεξαχθεί τον Ιούνιο του 2012 στο Monte Carlo.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα